Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 4/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Υπερψηφίστηκαν
οι τροπολογίες για το ΕΣΡ

Ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, η ψηφοφορία επί των τροπολογιών του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, που αφορούν στις τηλεοπτικές άδειες και τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Στην τροπολογία για την αναστολή του άρθρου 2Α ψήφισε «ναι» ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη. «Όχι» ψήφισαν η ΝΔ, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι. «Παρών» δήλωσε η Ένωση Κεντρώων και το ΚΚΕ.

Περισσότερα στο http://www.enikos.gr/
---
1966-2016: 50 Χρόνια τηλεόραση
Εκδήλωση από την ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Μια εκδήλωση του ΠΑΣΥΜΗΤΕ αφιερωμένη στην 50η επέτειο αυτού του ιστορικού εγχειρήματος, για να τιμήσει την εργασία, τον επαγγελματισμό, την επιστημονική επάρκεια και την πολύτιμη προσφορά των Τεχνικών της ΕΡΤ. Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 στις 10:00 πμ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Studio E) Μεσογείων 432 Αγία Παρασκευή
---
Στα δικαστήρια οι απλήρωτοι
εργαζόμενοι της «Μακεδονίας»

Εκδικάζεται το πρωί της Παρασκευής στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή επιδίκαση μισθών των 55 εργαζομένων της εφημερίδας «Μακεδονία». Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι πληρώνονται κάθε μήνα με το… σταγονόμετρο και ήδη προχώρησαν σε προσωρινή συντηρητική κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων και τίτλου της εφημερίδας, συνεχίζοντας παράλληλα τις απεργιακές κινητοποιήσεις, διεκδικούν να καταβληθεί η μισθοδοσία των τελευταίων δέκα μηνών (Δεκέμβριο 2015-Σεπτέμβριο 2016). Παράλληλα, σε δυο από τους εργαζόμενους, που δεν έχουν υπογράψει ατομική σύμβαση, έχει ήδη κοινοποιηθεί προειδοποιητική απόλυση για τις αρχές Δεκέμβρη.

Αναλυτικά στο http://www.dailythess.gr/
---
Και το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, όπως μαθαίνουμε, θα απασχολήσει η δημοσίευση του ονόματος του ανώτατου δικαστικού του ΣτΕ που ενεπλάκη σε υπόθεση εκβιασμού. Σαν τον… κάβουρα λειτουργεί;
---
Σε ιδιωτικό σύμβουλο…

Στην ιδιωτική εταιρεία KORN FERRY, ανέθεσε το ΔΣ της ΕΡΤ την αξιολόγηση των οργανικών της μονάδων, με κόστος 19.800 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Η αξιολόγηση αποφασίστηκε έπειτα από εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και αφορά τις μονάδες όπως διαμορφώθηκαν με το νέο οργανόγραμμα. Τα κριτήρια που θα τεθούν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, ενώ είναι απορίας άξιον ποιος είναι ο στόχος της αξιολόγησης, όταν η ΕΡΤ δεν έχει ακόμη πλήρες πρόγραμμα.
---
Τα ψέματα τελείωσαν…
Τώρα είναι η ώρα των ιδιοκτητών

(...) Οι ιδιοκτήτες του MEGA πρέπει να πάρουν την απόφαση τώρα… Πρέπει να ανοίξουν το κανάλι αμέσως… Διότι τα ψέματα τελείωσαν… Για όλους, και ειδικά για την κυβέρνηση και τους μετόχους.

Ολόκληρο το άρθρο στο mignatiou.com
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου