Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

... o mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 4/11 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η "γραμμή", ο Πανούτσος και η... Πετρούλα

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Γραμμή Κυριακού
Ο Νίκος Παππάς εμμένει ότι οι άδειες πρέπει να είναι 4, ο Νίκος Βούτσης είπε χθες ότι κατά τη γνώμη του έπρεπε να είναι… 3. Ο,τι είχε πει ο Θοδωρής Κυριακού (του ΑΝΤ1) στην Εξεταστική της Βουλής, σωστά;

Ακροαματικότητες
Οι μετρήσεις της Focus στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με τις ακροαματικότητες από 12/9 ως 24/10 φέρνουν πρώτο το Ράδιο Θεσσαλονίκη με 17,9% και δεύτερο το Metropolis με 17,3%. Αρκετά καλά τα πάνε και τα άλλα δύο αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης, ο Libero με 5,5% και ο Arena με 4,6%.

Πανούτσος
Ο Αντώνης Πανούτσος ξεκίνησε να αρθρογραφεί καθημερινά στο liberal.gr.

Ντέρμπι
Οι Σουηδοί ποδοσφαιρόφιλοι αλλά και οι Ελληνες που κατοικούν στη χώρα, θα παρακολουθήσουν ζωντανά το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με το κρατικό σουηδικό κανάλι SVT να το μεταδίδει, στο πλαίσιο της φετινής του τακτικής να αποκτά και να δείχνει live μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι.

Αποστολή
Οι «Ειδικές αποστολές» (Τρίτη 8/11, 23:00, ΕΡΤ1) παρουσιάζουν ντοκιμαντέρ για τις αμερικάνικες εκλογές. Ο Φάνης Παπαθανασίου ακολούθησε την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ και αποτύπωσε την πιο ιδιότυπη πολιτική μονομαχία όλων των εποχών.

Πετρούλα
Η Πετρούλα Κωστίδου άλλαξε, ωρίμασε, μέχρι και άλλο χρώμα στα μαλλιά έβαλε. Και ξεκίνησε νέα καριέρα ως αρθρογράφος στο brainchange.gr, μάλιστα το πρώτο της κείμενο τιτλοφορήθηκε ως «Γιατί είναι αδύνατο να υποσχεθείς ερωτική αποκλειστικότητα στον γάμο».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου