Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

... όταν λέμε "Μιχαλακοπούλου", εννοούμε Ψυχάρης ή όχι;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Διαβάζουμε στο enimerosi24.gr:

1) Γνωστός επιχειρηματίας πίσω από τις πιέσεις των τραπεζών

…για να δεσμευθούν όλοι οι λογαριασμοί του ΔΟΛ

Πολύ γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται εμμέσως και στα media… δείχνουν στην Μιχαλακοπούλου ως το πρόσωπο πίσω από τις πιέσεις των τραπεζών… κατά τη χθεσινή διαδικασία ζητώντας από το Δικαστήριο να άρει την προσωρινή διαταγή βάσει της οποίας αποδεσμεύθηκε ένας λογαριασμός, προκειμένου να καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα, για να συνεχίσουν να κυκλοφορούν «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ»!

Όπως είναι ήδη γνωστό όμως το Πρωτοδικείο απέρριψε το αίτημα των τραπεζών… αλλά στην Μιχαλακοπούλου βλέπουν πια στο πρόσωπο του συγκεκριμένου επιχειρηματία έναν επικίνδυνο αντίπαλο που δεν είχαν υπολογίσει μέχρι σήμερα στον αγώνα που δίνουν για να κρατήσουν όρθιο τον οργανισμό και τις εφημερίδες του.
---
2) Ξένο δάκτυλο βλέπουν στον ΔΟΛ

Υποψίες για παρέμβαση ανταγωνιστών στη στάση των τραπεζών

Μετά το αρχικό σοκ στην Μιχαλακοπούλου όταν έγινε γνωστό ότι οι τράπεζες ζήτησαν το μπλοκάρισμα του λογαριασμού και πρακτικά το κλείσιμο του Οργανισμού, αφού ήταν δεδομένο ότι αμέσως θα γινόταν απεργία όπως την προηγούμενη φορά, στελέχη του ΔΟΛ υποστήριξαν ότι πίσω από την αλλαγή της στάσης των τραπεζών κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα και πιο συγκεκριμένα μηντιάρχες που επιθυμούν το άμεσο λουκέτο στον ΔΟΛ για να μείνει το πεδίο ελεύθερο για τα σχέδια που έχουν εκπονήσει είτε για να βάλουν χέρι εκείνοι ευκολότερα και ταχύτερα στον ΔΟΛ είτε απλά για να βγουν από τη μέση οι εφημερίδες και τα sites του συγκροτήματος.

Το ερώτημα αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι γιατί οι τράπεζες παίζουν το παιχνίδι του όποιου επιχειρηματία και επίσης πώς κατάφερε αυτός να πείσει όχι μια αλλά τρεις τράπεζες να κάνουν αυτό που τους ζήτησε.
---

Σχόλιο "Α" - ... επειδή το τελευταίο διάστημα έχει "εξαφανιστεί" από προσώπου ΜΜΕ το όνομα του αφεντικού της ΔΟΛ ΑΕ, Σταύρου Ψυχάρη και έχει αντικατασταθεί π.χ. από "η Μιχαλακοπούλου", "στελέχη του ΔΟΛ" και άλλα τέτοια, μας έχει δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι οι "γνωστοί επιχειρηματίες" και οι "ξένοι δάκτυλοι" είναι ΟΛΟΙ ο εξής ένας: Σταύρος Ψυχάρης ... και είθε το ρεπορτάζ να μας διαψεύσει ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου