Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Εκδοτικές φιλοδοξίες πτωχευμένων και εκτός συνόρων...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
email αναγνώστη



Σε περίοδο βαθιάς κρίσης στα Μέσα Ενημέρωσης, ειδικότερα στον κλάδο της Εκτύπωσης, οι επενδύσεις, η δημιουργία θέσεων εργασίας αποτελεί είδηση.

Και μάλιστα χαρμόσυνη είδηση όταν ιδρύονται νέες εταιρείες από ανθρώπους που είχαν χάσει τη δουλειά τους, είχαν ταλαιπωρηθεί μήνες απλήρωτοι, είχαν παρακολουθήσει να πτωχεύουν οι όμιλοι όπου πρόσφεραν την εργασία τους (όπως υποστήριζαν).

Η χαρά άφατος, χωρίς διάθεση υπερβολής, όταν γίνεται γνωστή η επενδυτική δραστηριότητα στελεχών πτωχευμένων Ομίλων εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ακαταπόνητο, ατελεύτητο το Διαδίκτυο χάρισε την πληροφορία:

Στην γείτονα Αλβανία, από τον Νοέμβριο του 2017 -σύμφωνα πάντα με το σχετικό λινκ- πορεύονται επιχειρηματικά πλάι-πλάι Έλληνες και Αλβανοί υπήκοοι, διευθυντές πιεστηρίων, πρώην οικονομικοί διευθυντές πτωχευμένων εταιρειών, χέρι-χέρι με δικηγόρους και συγγενείς στελεχών άλλων εκδοτικών ομίλων ποδοσφαιρικού προσανατολισμού.

Ένα μεγάλο μπράβο στους έξι (6) μετόχους της εταιρείας MPLL-INTERNATIONAL PRINTING SH.P.K. Γιατί στα πέτρινα χρόνια της ανάπτυξης και των απλήρωτων εργαζόμενων στην Ελλάδα, εξασφάλισαν 100.000 ευρώ -με κορμό τον μεγαλομέτοχο του 45%- και επένδυσαν σε εκτυπώσεις και άλλα συναφή.

Συγχαρητήρια, γιατί ποιος ξέρει ίσως με ορμητήριο τη γείτονα χώρα να βρουν δρόμους να αναπτύξουν δραστηριότητα και εδώ στα πάτρια εδάφη. Ποιός να ξέρει άραγε; Ίσως φίλοι τους στην Ελλάδα;

Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο... Μια και στην Ελλάδα μια άλλη εταιρεία, η MPLL PRINTING ΕΠΕ, με "κοινό μέτοχο" και παρόμοια ονομασία, δραστηριοποιείται από το 2014 τυπώνοντας, μεταξύ άλλων και αγγλόφωνες εφημερίδες...

Η χαρμόσυνη είδηση σ' αυτό το link:


Υ.Γ.: ... στις ελληνικές ταινίες πάντα αναφέρονταν ότι κάθε συνωνυμία είναι εντελώς τυχαία. Και ο ευρών αμειφθήσεται...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*             

3 σχόλια:

  1. Του κυρίου Γιώργου αυτού που η ....καλο(σύνη)φώλιασε για πάντα στις ζωές των απλήρωτων πρώην εργαζομένων, επιφανούς τέκνου του κολλεγίου Αθηνών βεβαίως-βεβαίως. Τα 100.000 της επενδύσεως είς την αλλοδαπήν είναι από τα 7.100.000 της επιδοτήσεως που είχε λάβει ο συγκεκριμένος άριστος επιχειρηματίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε τι μαθαίνει κανείς! Αυτός ο καπιταλισμός δεν καταλαβαίνει από σύνορα! Παντού βρίσκει ...μυλωνάδες γιά άλεσμα, που όταν στεγνώσει η γλώσσα τους και δεν τους χρειάζεται, τους ανακατεύει με το αλεύρι και τους στέλνει γιά διανομές!

    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 10.12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ της ΜPLL ΙΝΤΕRNATIONAL (οπως λεμε Διεθνιστές)
    Zotërues
    Zotërues të Shoqërisë!

    Georgios Loukas - 5%
    Theodhoros Seferlis - 5%
    Dimitrios Theodoroleas - 5%
    Xhovan Mëcuku - 45%
    Fryni-Theodosia Ontoni - 25%
    BesnikStrati - 15%

    ΑπάντησηΔιαγραφή