Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Είναι από τις πληροφορίες που λες αποκλείεται, δεν συμβαίνει! Επάξια λοιπόν κατατάσσεται στην κατηγορία, απίστευτο κι όμως αληθινό: Αφού είναι αδιανόητο να πιστέψει κανείς ότι στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη (Βήμα, Νέα, in.gr κ.α), εργάζεται γόνος πολιτικού στελέχους (πρώτης γραμμής) του ΣΥΡΙΖΑ! Κι όμως συμβαίνει!

Ευτυχώς λοιπόν που στη χώρα μας υπάρχει ακόμη σεβασμός στους αδύναμους και τα παιδιά!
---
Χρειάζεται ο κριτικός
κινηματογράφου στις εφημερίδες;

Από τις πρώτες σε κυκλοφορία εφημερίδα τα ΝΕΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά πορεύονται πλέον χωρίς κριτικό κινηματογράφου. Τον απέλυσαν και ησύχασαν. Και κάθε Πέμπτη που βγαίνουν οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και όλες οι εφημερίδες παρουσιάζουν τις κριτικές τους, τα ΝΕΑ δημοσιεύουν απλώς τις περιλήψεις των ταινιών, αυτές δηλαδή που μπορείς να βρεις και στα τρέιλερ στο YouTube, συν έναν μικρό σχολιασμό. Ανυπόγραφα.
---
«Κόλαφος» τα οικονομικά της ΝΕΡΙΤ

«Κεραμίδα» στην ΕΡΤ από το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ! Από τον μερικό έλεγχο της οικονομικής χρήσης 10/10/2013 – 31/12/2014 εκφράζεται «αδυναμία εξαγωγής συμπεράσματος» στην Έκθεση Φορολογικής Συμμόρφωσης που χορηγήθηκε στις 28/9/2015. Μετά από εντολή του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων, διενεργείται μερικός έλεγχος, από τον οποίο προέκυψαν διαφορές 6,16 εκατ. ευρώ και πρόστιμα 2,18 εκατ. ευρώ και διαφορές για φόρο εισοδήματος ύψους 3,97 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση περιμένει το οριστικό πόρισμα για να τοποθετηθεί επί των πεπραγμένων του μορφώματος, το οποίο η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου υποσχόταν ότι θα ήταν υπόδειγμα. Για τις οικονομικές χρήσεις 2015 και 2016 της ΕΡΤ ΑΕ έχει ήδη εκδοθεί πιστοποιητικό φορολογικού ελέγχου.
---
"Αστέρες" που πληρώνονται για να κάθονται!


Κρατάνε τους «αστέρες» για να μην εργαστούν σε ανταγωνιστικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Καθεστώς είναι το τελευταίο διάστημα η πρακτική να πληρώνουν τα μεγάλα ονόματα για να κάθονται, μέχρι να βρεθεί ένα πρόγραμμα που θα τους ταιριάζει για να παρουσιάσουν. Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχει ο φόβος πως θα συνεργαστούν με κάποιο αντίπαλο κανάλι.
---
Αναβαθμίζεται συνεχώς

Αναβαθμίζεται συνεχώς ο Σωκράτης Τσιχλιάς στην Alter Ego… Ο δημοσιογράφος του «Βήματος» που μετακινήθηκε πέρυσι το Μάιο από την «Καθημερινή» στον ΔΟΛ (που στη συνέχεια εξαγοράστηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη), έχει αναλάβει πλεον την ευθύνη των περιοδικών εκδόσεων του οργανισμού… Και πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο του έναν υποψήφιο για ακόμη πιο ισχυρά πόστα στο μέλλον.
---
Το καυστικό tweet
του Κώστα Βαξεβάνη
για τον Γιάννη Πρετεντέρη

Το απαράδεκτο χιούμορ του Γιάννη Πρετεντέρη για τον Νίκο Φίλη σχολίασε με καυστικό σχόλιό του στο Twitter ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά:

«To αστειάκι που έκανε ο Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης για το σπήλαιο στην Ταϋλάνδη και αν θα χώραγε ο Φίλης γιατί δεν το έκανε για τα αφεντικά του Μαρινάκη και Θέμο; Γιατί δεν είναι ρατσιστής όπως τον κατηγορούν, αλλά δούλος».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ
    Καθόλου απίστευτο, αν γνωρίζει κάποιος το μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ελέγχεται για την εμπλοκή του σε ενδεχόμενη απαλλαγή μεγαλοεκδοτών (αφεντικών του) από την υποχρέωση καταβολής τεράστιων ποσών αγγελιοσήμου, που ήταν οιονεί εργοδοτική εισφορά.
    Αυτός δεν καταλαβαίνει από κόμματα, φιλοτομαριστής, τυχοδιώκτης είναι αλλά η τύχη του τον κατατρέχει μιας και κουβαλάει τα εφτά κακά της μοίρας του: "Πλούτο χωρίς μόχθο, Γνώση χωρίς χαρακτήρα, Πολιτική χωρίς αρχές, Απόλαυση χωρίς συναίσθημα, Εμπόριο χωρίς ήθος, Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά, Αγάπη χωρίς θυσία"...*

    *απόφθεγμα του Μ. Γκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή