Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

... Γ. Καλοφωλιάς (εφημ. "Εξπρές") - 24 μήνες φυλάκιση ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέα καταδίκη του Γ. Καλοφωλιά


Σήμερα στο Πρώτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε η ποινική δίωξη κατά του Γ. Καλοφωλιά, ύστερα από μήνυση 10 τεχνικών Τύπου μέσω ΣΕΠΕ για τις οφειλόμενες αποδοχές.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο χωρίς ελαφρυντικά τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας ΕΞΠΡΕΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ Α.Ε., Γιώργο Καλοφωλιά, και τον καταδίκασε σε 24 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 12.000 ευρώ με 3ετή αναστολή. 

Στις 20 Απριλίου εκδικάζεται επίσης, η εξ αναβολής ποινική δίωξη των δημοσιογράφων για τον ίδιο λόγο.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

10 σχόλια:

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.ΟΤΑΝ Η ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 3:10 - ... μην ξεχνάς ότι ο Στουρνάρας είναι ακόμη στην Τράπεζα της Ελλάδος ... και οι ποινές με αναστολή δεν είναι ό,τι το δυσκολότερο ...

      Διαγραφή
    2. ΩΡΑΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ Μ'ΑΥΤΟ;ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ο ΣΤΟΥΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ.

      Διαγραφή
  2. H αρχή έγινε με τον Καλοφωλιά, με τον Πέτρο Κυριακίδη που είναι φυγόδικος και χρωστά τα μαλιοκεφαλά του σ' εργαζόμενους από διάφορα ΜΜΕ που είχε, μήπως έχουμε κανένα νέο?

    ΥΓ Ο "κος Πέτρος" είχε διασυνδέσεις με υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα, από ΝΔ, Πασοκ, ΑΝΕΛ και φυσικά εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 11:31 ... όταν υπάρξει κάτι καινούργιο με την υπόθεση Κυριακίδη θα το αναρτήσουμε ... φυσικά και οι διασυνδέσεις του παίζουν ακόμη μεγάλο ρόλο στο να την "κάνει" με πλάγια πηδηματάκια ...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ.

      Διαγραφή
  3. Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών επεβαλε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών το οποίο και εκδίκασε έφεση του Γ. Καλοφωλιά κατα πρωτόδικης απόφασης η οποία δικαίωνε εργαζόμενο της "ΕΞΠΡΕΣ". Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με την εν λόγω απόφαση του δικαίωσε επίσης τον εργαζόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. @ ανώνυμος 3:14 - ... σημαντική απόφαση, που δίνει άλλη διάσταση στο τι μέλλει γενέσθαι ...

      Διαγραφή
    3. @ ανώνυμος 3:14 - ... σημαντική απόφαση, που δίνει άλλη διάσταση στο τι μέλλει γενέσθαι ...

      Διαγραφή