Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 20/7 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μπλόκο της Άγκυρας στο Wikileaks...

Η τουρκική ρυθμιστική αρχή απέκλεισε σήμερα την πρόσβαση στον ιστότοπο WikiLeaks στην Τουρκία, μετά την... δημοσίευση 300.000 email του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

Η αρχή ανακοίνωσε ότι έλαβε «διοικητικά μέτρα» κατά του ιστότοπου. Ο όρος χρησιμοποιείται στην Τουρκία για να ορίσει τον αποκλεισμό της πρόσβασης προς ιστοτόπους...
---
Από το "Αργος" στην "Ευρώπη"

Από αυτή την Κυριακή “μετακομίζουν” οι εφημερίδες “Αυγή” και “Χωνί” από το πρακτορείο διανομής Τύπου “Άργος” στην “Ευρώπη”.
---
Και διαγωνισμός για την τηλεθέαση

Σε διεθνή διαγωνισμό για την εταιρεία μετρήσεων τηλεθέασης που θα αναλάβει την έρευνα προσανατολίζεται η κυβέρνηση.
---
Τηλεοπτικές άδειες και

"παράθυρο" για κομμένους...

(...) "Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λ. Κρέτσος, για λόγους, που άπτονται της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος και ενίσχυσης της διαφάνειας απηύθυνε το ερώτημα προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού, και την Εταιρεία των Ορκωτών Λογιστών, που υποστήριξε το έργο της Επιτροπής, κατά πόσο οι λόγοι απόρριψης των τριών υποψηφίων DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP) και ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL) είναι θεραπεύσιμοι..."
---
Γερή σύγκρουση στις ενστάσεις

Επόμενο στάδιο οι ενστάσεις. Η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των τηλεοπτικών εταιρειών που έχουν λάβει μέρος στο διαγωνισμό είναι η υποβολή των ενστάσεων, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων. Στο πεδίο αυτό αναμένεται να συγκρουστούν δύο μεγάλα κανάλια. Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για να απαντήσει άμεσα στις ενστάσεις ώστε να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και η δημοπρασία να γίνει πριν το Δεκαπενταύγουστο. Το πρόβλημα με το πληροφοριακό σύστημα για τη δημοπρασία θα καλυφθεί εσωτερικά από τη ΓΓΕΕ.
---
Η θεία Μαρέβα υπογράφει

το ντύσιμο της Σίας στο δελτίο του ΣΚΑΪ

Σε οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται το ενδυματολογικό μέρος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ… Αφού η παρουσιάστρια του καναλιού Σία Κοσιώνη επιλέγει να ντύνεται με ρούχα που υπογράφει η θεία του Κώστα Μπακογιάννη, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Προφανώς η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων ασπάστηκε το πνεύμα της οικογενειακής αλληλεγγύης που διακρίνει τους Μητσοτάκηδες… Και ως εν δυνάμει μέλος της πολυπληθούς φαμίλιας προωθεί, αλλά και στηρίζει με τη σειρά της τα προϊόντα που παράγει η οικογένεια… 

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου