Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

... Γ. Αγγέλης: οι "τρεις" εξυπηρετούν προσωπικές τους ανάγκες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ενα σχόλιο/απάντηση
για τους "ηγέτες"
της ΠΟΕΣΥ και της ΕΠΗΕΑ



Είναι κρίμα, πέρα από απρέπεια, απέναντι στα χιλιάδες μέλη των συνδικαλιστικών μας Ενώσεων να χρησιμοποιούνται οι τίτλοι της ΠΟΕΣΥ για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες προσώπων που όλο τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστούν στις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο την "απώλεια" του ΕΔΟΕΑΠ.

Έχουν ήδη απαντήσει οι συνάδελφοι Πόπη Χριστοδουλίδου και Κώστας Ντελέζος μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία στην πρόκληση των αναληθών δηλώσεων αυτών που υπογράφουν την σημερινή ανακοίνωση.

Πράγματι δεν μπορεί να μαζέψει κανείς περισσότερες αναλήθειες από όσες περιέχονται στην συγκεκριμένη φράση στην οποία βασίζεται η ανακοίνωση των "τριών":

"Ύστερα από μακρά συζήτηση συμφωνήθηκε ομόφωνα να δοθούν στους μελετητές τα στοιχεία, με βάση το "έγγραφο της ΕΙΤΗΣΕΕ" και με την έγκριση του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, η οποία ήταν επίσης ομόφωνη."...
Ούτε βέβαια ομόφωνη ήταν, ούτε βέβαια αυτό που έφερε ο κ. Τάτσης στο ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ ήταν το έγγραφο των 18 σημείων που κατέθεσε ο κ. Κυριακόπουλος.

Όπως εξηγήσαμε στην ανακοίνωση που συνυπόγραφαν οι Π. Χριστοδουλίδου και Γ. Αγγέλης και η οποία από ότι φαίνεται προκάλεσε την μήνιν των “ηγετών” της ΠΟΕΣΥ και της ΕΠΗΕΑ (γιατί αποκάλυπτε την επαίσχυντη αυτή δουλειά που είχαν αναλάβει) :

  • στις 11/7 στάλθηκαν από τον κ. Κυριακόπουλο τα επίμαχα 18 σημεία στους “ηγέτες” της ΠΟΕΣΥ και τον Πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ,
  • στις 13/7 τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ κλήθηκαν να ψηφίσουν για την οικονομική αποτύπωση χωρίς καμία αναφορά του προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ στο ΔΣ για τα σημεία αυτά και
  • μία εβδομάδα μετά ενημερωθήκαμε ότι πίσω από την οικονομική αποτύπωση ήταν τα 18 σημεία της ΕΙΤΗΣΕΕ...
Η αντίδραση όμως των “τριών” ένα πράγμα αποδεικνύει, ότι έχουν αρχίσει επιτέλους να φοβούνται την μήνιν των συναδέλφων τους, όχι ημών, αλλά των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ τους, που έτσι κι αλλιώς αυτοί οι ίδιοι φρόντιζαν να απο-προσανατολίζουν με τις διαπραγματεύσεις πάνω στα περιβόητα non paper του Υπ. Εργασίας, εδώ και αρκετούς μήνες.

Πολύ φοβάμαι ότι μέσα στην αμηχανία τους θα αρχίσουν να υιοθετούν εναντίον μας και άλλες μεθόδους, πέραν των καταγγελτικών, παραπλανητικών ανακοινώσεων...

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνουν και αυτό το λάθος.

Γιάννης Αγγέλης
Μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου