Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας σε απόσταση από τον Ψυχάρη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αποστάσεις από τη γραμμή Ψυχάρη
κρατούν Βαρδινογιάννης - Μπόμπολας


… ότι η κυβέρνηση κλείνει το MEGA

Προσωπική γραμμή του Σταύρου Ψυχάρη – σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είναι η εντολή αντίστασης στον Μανώλη Καψή από τα «παράθυρα» του MEGA προσπαθώντας να πείσει – ανεπιτυχώς, ότι «η κυβέρνηση κλείνει το κανάλι»!

Ο Σταύρος Ψυχάρης είναι ο μοναδικός από τους μεγαλο-μετόχους του καναλιού που «αντιστέκεται» στην κυβέρνηση κατά αυτόν τον τρόπο και με το συγκεκριμένο σαθρό επιχείρημα που δεν πιστεύει κανείς… Αφιερώνοντας άπλετο χώρο στις εφημερίδες του ΔΟΛ για να φιλοξενεί τους πύρινους λόγους του Μανώλη Καψή και να εμφανίζει τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά – καθημερινά σε διαφορετικές παραλλαγές, ότι έχει βαλθεί να βάλει λουκέτο στο MEGA.

Είναι σαφής και ξεκάθαρη η απόσταση που κρατούν από τη γραμμή Ψυχάρη, τόσο η πλευρά Βαρδινογιάννη όσο και η πλευρά Μπόμπολα!

Οι δύο τελευταίοι, όπως και οι υπόλοιποι καναλάρχες επιτίθενται στην κυβέρνηση για τον τρόπο που αδειοδοτεί τα κανάλια, αυστηρά στο πλαίσιο της ΕΙΤΗΣΕΕ… Και επιδεκτικά απέχουν από τη συγκεκριμένη ρητορική Ψυχάρη που εκφράζει εσχάτως ο Μανώλης Καψής στα παράθυρα του πολύπαθου σταθμού!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου