Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

... ο Σταύρος Ψ. και η MEGAλη αντίσταση από το "Βήμα" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Σταύρος Ψυχάρης
κάνει αντίσταση
για το MEGA (μονόστηλη…)


Ο Σταύρος Ψυχάρης κάνει αντίσταση – πρωτοσέλιδη και… μονόστηλη – για το MEGA. «Πολύ σκληρό για να πεθάνει» γράφει σήμερα σε επαναστατικό μονοστηλάκι στο Βήμα, η εφημερίδα του ανθρώπου που συνετέλεσε περισσότερο από πολλούς στο να γίνει υπερβολικά μαλακό το «πολύ σκληρό για να πεθάνει» Μεγάλο Κανάλι. Για το οποίο δύο εργαζόμενοι (Καμπουράκης - Οικονομέας) ξέσπασαν στον αέρα και πέταξαν στη μούρη παντός υπευθύνου για την κατάντια: «Έχεις μια δουλειά, δεν θες να την κρατήσεις για οποιοδήποτε λόγο, κλείσε την. Να είσαι εντάξει απέναντι στους εργαζόμενους».

Τι γράφει σήμερα

«Πλήθος ερωτηματικών (sic, και όχι ερωτημάτων που είναι το σωστό) προκαλεί ο αποκλεισμός του Μεγάλου Καναλιού από τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών» γράφει σήμερα η εφημερίδα του εκδότη ο οποίος συν(ευθύνεται) που το συρρικνωμένο «Μεγάλο» κανάλι δεν πήρε την τραπεζική κάλυψη που χρειάζονταν και παρουσίασε έναν ελλιπή φάκελο.

Το Βήμα του Ψυχάρη γράφει, χρησιμοποιώντας το σλόγκαν ενός από τα τρέιλερ που ετοιμάστηκαν στον σταθμό, ότι επιμένουν οι εργαζόμενοι και λένε «Το MEGA πάντα πρωταγωνιστής. Με την άδειά σας συνεχίζουμε». Για το ότι αυτοί οι εργαζόμενοι είναι άγρια φεσωμένοι και βρίσκονται σε ένδεια, τσιμουδιά! Στον σούπερ νεοαντιστασιακό Ψυχάρη (που είχε ξεχάσει την αντίσταση στα υπόγεια της Μιχαλακοπούλου όταν οι πρώτοι εισβολείς άλωναν και ποδοπατούσαν την Ελλάδα, μαζί και τα εργασιακά δικαιώματα στη χώρα) και για τους εργαζόμενους που τώρα επικαλείται πρωτοσέλιδα, θυμίζουμε τη φράση από το ξέσπασμα του Οικονομέα: «Δεν είμαστε μόνο εργαζόμενοι που δεν πληρώνονται. Όλοι οι εργαζόμενοι πέφτουν πάνω μας, πείτε κάτι, η οικογένειά μας δεν έχει να φάει».
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου