Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, Αντωνοπούλου - ανανέωση μεν, απαντήσεις δε(ν)...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Με πρόταση του "νομικού συμβούλου" της ΠΟΕΣΥ
και υφυπουργού Εργασίας κ.λπ., Τ. Πετρόπουλου...
Η ανανέωση - για τρία χρόνια - της θητείας
και η σημαντική εκκρεμότητα με το ΣΕΕΔΔ


Σχόλιο "Α" - ... να 'μαστε, λοιπόν, στο ξεκίνημα μιας νέας θητείας για την πρόεδρο του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ... μιας θητείας ανάμεσα στις "συμπληγάδες" του ΕΦΚΑ και τον απολογισμό της προηγούμενης και πίσω, κάκιστης - εισπρακτικά και σε ό,τι αφορά στο Αγγελιόσημο - διοίκησης ... όλοι όσοι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ιδιαίτερα στην Γ΄Διεύθυνση αγωνιούν για το πού πήγαν τα ανείσπρακτα ποσά του Αγγελιοσήμου και το σύννομο ή μη είσπραξης και διανομής από τον ΕΔΟΕΑΠ, προσβλέπουν στην πρόεδρο να απαντήσει σε όλα όσα σχετικά ερωτήματα θέτει το ΕΠΕΙΓΟΝ έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης προς το ΔΣ του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ... ελπίζουμε ότι η δεδομένη ευαισθησία της "ανανεωμένης" προέδρου θα συμβάλλει τα μέγιστα ώστε οι απαντήσεις και πολύ σύντομα να δοθούν, αλλά και αρκούντως πειστικές να υπάρξουν ... καλή θητεία Κυρία Πρόεδρε ... και στα δύο διοικητικά συμβούλια ...
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με συντριπτική πλειοψηφία και με 18 ψήφους υπέρ, έναντι ενός κατά και ένα «παρών», εγκρίθηκε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η ανανέωση της θητείας της Παναγιώτας Αντωνοπούλου στη θέση της προέδρου του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Ε.Τ.Α.Μ.-Μ.Μ.Ε.).

Η κ. Αντωνοπούλου, καθηγήτρια του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, είχε αναλάβει πρόεδρος του ΕΤΑΜ-ΜΜΕ πριν τρεισήμισι χρόνια, επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και χθες ανανεώθηκε η θητεία της για τρία έτη, μετά από πρόταση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστάσιου Πετρόπουλου.

Η κ. Αντωνοπούλου επεσήμανε ότι ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης που θα συγκροτηθεί μέχρι το τέλος του 2017, θα έχει για κάθε ταμείο που θα ενταχθεί σε αυτόν, «αρκετές δύσκολες εξισώσεις οι οποίες θα πρέπει να λυθούν».

Αναφερόμενη στην προηγούμενη θητεία της σημείωσε ότι προσπάθησε ώστε το ΕΤΑΜ-ΜΜΕ να ανοιχτεί στην Περιφέρεια, ενώ τόνισε ότι κατάφερε το ταμείο να μείνει όρθιο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τα Μέσα Ενημέρωσης.

«Καταφέραμε να έχουμε ταμειακά πλεονάσματα, επεξεργαστήκαμε λύσεις που προτείναμε στο υπουργείο Εργασίες και πολλές από τις προτάσεις μας εφαρμόστηκαν», υπογράμμισε η κ. Αντωνοπούλου.

Τέλος, η κ. Αντωνοπούλου διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε να αξιοποιηθούν προς όφελος του ΕΤΑΜ-ΜΜΕ και τα 18 ακίνητα που διαθέτει.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου