Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

... τα βάσανα των απλήρωτων του MEGA τελειωμό δεν έχουν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Δεν την πληρώνει η Τηλέτυπος

Η ασφαλιστική
έκοψε τις αποζημιώσεις
στους εργαζόμενους του Mega


Η ασφαλιστική που πληρωνόταν από το Mega έχει κόψει (χωρίς προειδοποίηση) τις αποζημιώσεις προς τους εργαζόμενους του Τηλέτυπου ακόμη και για επεμβάσεις που έχουν γίνει 4-5 μήνες πριν χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Ποσά αρκετών χιλιάδων σε ιατρικά έξοδα αρνείται να τα εξοφλήσει στους εργαζόμενους με την πρόφαση ότι δεν την πληρώνει το Mega.

Όλα αυτά όμως κατόπιν εορτής, άφησε τον κόσμο να πραγματοποιήσει τις επεμβάσεις (χωρίς ούτε καν να προειδοποιήσει) και τώρα απλά αρνείται την εξόφλησή τους.

Τα ποσά είναι από 200-500 ευρώ και ξεπερνάνε κάποιος φορές τα 4.000 - 5.000 ευρώ. Σε συνδυασμό με την καθυστέρηση στην πληρωμή από τον Τηλέτυπο μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, ειδικά από το σημείο που οι περισσότερες έχουν γίνει σε ιδιωτικά νοσοκομεία, λόγω του ότι αυτά προτείνει σαν συνεργαζόμενα η ασφαλιστική.

Πριν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επέμβασης υπάρχει ενημέρωση και δίνεται έγκριση από την ασφαλιστική. Η συγκεκριμένη ασφαλιστική ενώ γνώριζε ότι υπάρχει πρόβλημα (κάτι το οποίο δεν γνώριζαν όμως οι εργαζόμενοι) έδινε τις εγκρίσεις.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου