Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

... το βίντεο του Mega και τα δελτία του ΣΕΒ κάτι "ξεχνούν" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Πολύ καλό το βίντεο του MEGA, αλλά λείπουν δύο αριθμοί. Τα 15.000.000 που είναι το ποσό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στο οποίο δεν συμμετείχαν οι μέτοχοι και τα 98.000.000 ομολογιακό δάνειο το οποίο δεν πλήρωναν με αποτέλεσμα να δεσμεύσουν οι τράπεζες τους εταιρικούς λογαριασμούς.

@ Οι μέτοχοι του MEGA δεν έβαλαν εγκαίρως το χέρι στην τσέπη, διότι ορισμένοι εξ αυτών -όχι όλοι- δεν ήθελαν να πληρώσουν για την εταιρεία τους.

@ Κι αν δεν ήταν ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος θα είχε πέσει μαύρο πολύ νωρίτερα.

@ Τώρα, πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα σε ελάχιστο χρόνο για να συνεχίσει να εκπέμπει, με ή χωρίς άδεια.

@ Αυτή η ομάδα των συντακτών των δελτίων του ΣΕΒ, δεν αναζητούν το βάθος των πραγμάτων, γεγονός που τρομάζει, αν σκεφτεί κανείς τις απαιτήσεις των βιομηχάνων.

@ Εξέδωσαν ένα …κατεβατό για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης περί κατάργησης των επιστροφών, διατυπώνοντας ενστάσεις (αλίμονο), δίχως να μας υπενθυμίσουν το εύρος του προβλήματος.

@ Ένα ολόκληρο κανάλι, το Alter έκλεισε με τα παιχνίδια των “επιστροφών”, μια σειρά από διαφημιστικές εταιρείες έβαλαν λουκέτο (και τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά των διαφημιστών μέσα από νέα εταιρικά σχήματα), μια εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε και το κυριότερο, οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών και οι εκδότες είχαν κατηγορήσει για …βουλιμία τους διαφημιστές με τα κόλπα που γίνονταν κάτω από το τραπέζι.

@ Από όλα αυτά που ζήσαμε και επλήγη ο κλάδος των ΜΜΕ δεν υπάρχει καμία αναφορά στο δελτίο του ΣΕΒ.

@ Και θέλουν να περνιούνται και για αξιόπιστοι;
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου