Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

... δάνεια ΜΜΕ, αλλά και τηλε-αστέρων σε 350 δόσεις !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εξίσου προκλητικά
με τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ,
τα δάνεια των τηλε-αστέρων



Οι 350 δόσεις για το λαμπερό ζευγάρι της τηλεόρασης
και η νεαρή δανεισμένη πρωινατζού…

Κι ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα της Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων… Κι ενώ έχουν κληθεί μετά τους τραπεζίτες που έβγαλαν ειδήσεις… Να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες οι ιδιοκτήτες των καναλιών… Ένα σκάνδαλο που δεν έχει φωτιστεί καθόλου έως σήμερα και βρίσκεται στην ουρά των παραπάνω… Είναι τα δάνεια των τηλε-αστέρων!

Τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι εξίσου προκλητικά και κραυγαλέα με τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ… Αφού εισπράττονταν από τους τηλε-αστέρες χωρίς εγγυήσεις και αποδεικτικά για τους σκοπούς τους οποίους προορίζονταν! Πρόκειται για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που επίσης βοήθησαν στην κατάρρευση των τραπεζών… Και ως γνωστόν πλήρωσαν οι έλληνες πολίτες με τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις!

Σε πρώτη φάση λοιπόν θα αναφερθούμε ακροθιγώς σε δυο κραυγαλέες και ενδεικτικές περιπτώσεις για το τι γινόταν, αλλά και τι γίνεται (ακόμη και σήμερα) με τα λαμπερά ονόματα της χρεοκοπημένης τηλεόρασης.

Γνωστό, πασίγνωστο ζευγάρι της τηλεόρασης έχει εκταμιεύσει δάνειο 2,6 εκατομμυρίων ευρώ με τη «μούρη» και τις πλάτες του ιδιοκτήτη του καναλιού για αγορά κατοικίας στα βόρεια προάστια! Το επιλήψιμο της υπόθεσης πέραν του ότι δόθηκε χωρίς σοβαρές εγγυήσεις… Το γεγονός ότι η τράπεζα χορήγησε όλο το ποσό της αξίας του ακινήτου και όχι όπως συμβαίνει με τους κοινούς θνητούς το 70% ή το 80%! Θέλετε να μάθετε και τον αριθμό των δόσεων; Κρατηθείτε! Η «φίλη» τράπεζα για χάρη του ιδιοκτήτη του καναλιού εξάντλησε κάθε όριο επιείκειας στο λαμπερό ζευγάρι της τηλεόρασης, για αυτό τους «έσπασε» το δάνειο των 2,6 εκ ευρώ σε 350 δόσεις!

Εξίσου ενδιαφέρουσα όμως είναι και η σύμβαση δανείου που υπέγραψε η νεαρή παρουσιάστρια με την τράπεζα, για να της χορηγήσει δάνειο ύψους 160.000 ευρώ… Προκειμένου να αποπληρώσει διαμέρισμα αξίας 250.000 ευρώ… Αφού είχε δώσει καπάρο 90.000 ευρώ. Το επιλήψιμο στη συγκεκριμένη δανειακή σύμβασή πέρα ορισμένων πιπεράτων λεπτομερειών που αναφέρονται στο συγκεκριμένο συμβόλαιο; Μα φυσικά το νεαρό της ηλικίας της παρουσιάστριας, σε συνδυασμό με τη φορολογική της δήλωση που δεν νομιμοποιεί καμία τράπεζα να χορηγεί αυτού του ύψους τα δάνεια!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου