Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

... Γιώργος Κουρής - διαβάστε παρακάτω με δική σας ευθύνη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και ολίγον από Mega
Πως με κορόιδεψαν
οι εργαζόμενοι του Alter
και πούλησα κοψοχρονιά
μεγάλη ακίνητη περιουσία



ΕΓΙΝΑΝ τότε 3 συναντήσεις
σε ένα μικρό καφέ, Μητροπόλεως και Αιόλου

Άκλαυτο, προδομένο και παραδομένο, με ψηλά τα χέρια οδηγείται στο κλείσιμο το MEGA

ΟΤΑΝ άρχισαν τα προβλήματα στο ALTER, εξαιτίας της ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ των οικονομικών του καναλιού, από τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Θ. Αθανασούλη, Λαμόγιο Νο1, Γ. Βαλσαμίδη, Λαμόγιο Νο2 και Κ. Γιαννίκο, που ΕΦΑΓΑΝ ή κατασπατάλησαν τα ΕΙΚΟΣΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές, που τσέπωσαν από την είσοδο του καναλιού στο Χρηματιστήριο, ληστεύοντας τους επενδυτές, μαζί με τεράστια ποσά που ενθυλάκωσαν και τα έστειλαν σε λογαριασμούς τους στις Ελβετικές τράπεζες από τις εισπράξεις του ALTER οι ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ εργαζόμενοι του καναλιού, με τη βοήθεια του… ηρωϊκού ΠΑΜΕ ξεκίνησαν τις απεργίες και τις επισχέσεις, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν τα προβλήματα και τελικά να οδηγήσουν το κανάλι στην καταστροφή. Ενώ τα πράγματα είχαν φθάσει πλέον στο απροχώρητο η ηγεσία των τεχνικών του ALTER ζήτησε να συναντήσει τον Γιώργο Κουρή.

ΕΓΙΝΑΝ τότε 3 συναντήσεις σε ένα μικρό καφέ, Μητροπόλεως και Αιόλου και εκεί έπεισαν τον Κουρή, ότι αν έπαιρναν τα χρήματα που τους χρωστούσε το κανάλι θα σταματούσαν τις επισχέσεις και τις απεργίες, θα έπεφταν με τα μούτρα στη δουλειά, δεν θα ξαναέκαναν απεργία και θα έκαναν το ALTER πρώτο κανάλι στη χώρα!..

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΗΣ από όλους τους εργαζόμενους στα κανάλια και τις εφημερίδες πείστηκε και σαν… κορόιδο πούλησε κοψοχρονιά μεγάλη ακίνητη περιουσία και σε περίοδο σοβαρής οικονομικής κρίσης, έβαλε ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ και εξοφλήθηκαν οι εργαζόμενοι και μάλιστα χωρίς να είναι αυτός υπεύθυνος, αφού τη διοίκηση και τη διαχείριση του καναλιού, την είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Κ. Γιαννίκος, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια από την εισαγγελέα κ. Κυβέλου, είχε βγάλει στην Ελβετία, μαζί με τον Αθανασούλη 8,5 εκ. ευρώ που είχαν βουτήξει από τα ταμεία του ALTER.

OTAN οι εργαζόμενοι εξοφλήθηκαν, οι τράπεζες ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να παραμείνει στη διοίκηση και διαχείριση του καναλιού ο Γιαννίκος(!), λόγω της «αγαστής συνεργασίας» που είχε με τους διαφημιστές(!) γιατί όπως μάθαμε στη συνέχεια ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ στον πρόεδρο της Marfin κ. Ανδρέα Βγενόπουλο ότι θα έφερνε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από διαφημίσεις το μήνα, ποσό το οποίο έφθανε για να πληρώνονται κανονικά όλοι οι εργαζόμενοι…

ΘΕΛΕΤΕ να μάθετε τη συνέχεια; Μόλις λοιπόν εξοφλήθηκαν οι εργαζόμενοι, οι συνδικαλιστές τους κήρυξαν ΑΠΕΡΓΙΑ, επειδή ο Γιαννίκος καθυστέρησε ΓΙΑ ΕΦΤΑ ΜΕΡΕΣ να πληρώσει τον επόμενο μήνα 50, από τους 600 εργαζόμενους!!!

ΤΟ γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι κάποιοι από τους εργαζόμενους, για κομματικούς λόγους ή άλλους σκοπούς, είχαν ΣΤΟΧΟ να ΚΛΕΙΣΟΥΝ το ALTER, που θα μπορούσε να γίνονταν η πιο ΤΙΜΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΩΝΗ στη χώρα, στην πιο δύσκολη πολιτική και οικονομική περίοδο που αντιμετώπισε η φυλή μας.

ΤΟ αστείο δε της υπόθεσης είναι ότι αντί οι εργαζόμενοι να βρίζουν το μέτοχο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού, Κ. Γιαννίκο ο οποίος τους είχε προσλάβει, τους πλήρωνε και βούλιαξε το ALTER και τους άφησε απλήρωτους άρχισαν δύο – τρεις αφελείς ή βαλτοί να βρίζουν τον Κουρή! Μέχρι εκπομπές από το ALTER έκαναν για να βρίζουν τον… ευεργέτη τους, που χωρίς να έχει υποχρέωση, πούλησε ακίνητα και έβαλε στο κανάλι 10 εκ. τη στιγμή που τώρα οι μεγαλομέτοχοι του MEGA όλοι τους πάμπλουτοι δεν βάζουν ούτε ένα φράγκο για να σωθεί το μεγάλο κανάλι.

Ο ΚΟΥΡΗΣ παρά το βρισίδι που δεχόταν συνέχισε την προσπάθειά του, για να γλιτώσει το ALTER…

ΒΡΗΚΕ ΔΥΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. Ένα Αγγλικό FUND την ARGO και έναν Έλληνα μεγαλοεφοπλιστή οι οποίοι ΗΤΑΝ αποφασισμένοι – υπήρχε συμφωνία – κάτω από κάποιους ΛΟΓΙΚΟΥΣ όρους, με τους εργαζόμενους να βάλουν ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, για να σωθεί ο σταθμός.


ΑΛΛΑ τότε, στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις, επενέβαιναν πότε οι συνδικαλιστές και πότε η ΕΣΗΕΑ, λες και ήταν… ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ και ΧΑΛΑΓΑΝ τις ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ που ήταν, μαζί με τα λεφτά, πάνω στο τραπέζι.

ΚΑΠΟΤΕ, όταν θα δημοσιευθούν ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες και μάθει ο κόσμος, ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ έκλεισαν το ALTER, είμαστε σίγουροι ότι ΠΟΛΛΟΙ θα είναι αυτοί που θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και για τη συμπεριφορά τους και για τις αποφάσεις τους γιατί οδήγησαν ένα μεγάλο κανάλι στο κλείσιμο και έτσι άρχισε και το ΞΕΚΙΝΗΜΑ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ όλων των εφημερίδων και των καναλιών της χώρας, τα οποία αντί να ξεσηκώσουν το λαό εναντίον των μνημονίων και της Γερμανικής κατοχής, στήριζαν την ΕΠΕΛΑΣΗ των ξένων στη χώρα μας και τα αποτελέσματα τα βλέπετε όλοι σήμερα.
ΓΙΑΤΙ φίλοι αναγνώστες αν δεν έκλειναν το ALTER και αν όλες οι εφημερίδες και τα κανάλια της χώρας αγωνίζονταν για τα συμφέροντα του λαού και του τόπου, ούτε οι Έλληνες πολιτικοί θα τολμούσαν να υπογράψουν τις προδοτικές συμφωνίες, που υπέγραψαν και μας κατέστρεψαν, ούτε και οι ξένοι θα μπορούσαν να φερθούν τόσο ξεδιάντροπα και σκληρά απέναντι σ΄ ένα ιστορικό λαό, με στόχο να τον εξευτελίσουν και να του πάρουν τα πάντα.

ΓΙΑΤΙ τα σκεφθήκαμε όλα αυτά σήμερα; Γιατί χθες το πρωί παρακολουθώντας την εκπομπή των Καμπουράκη – Οικονομέα στο MEGA που τον τελευταίο καιρό θυμίζει… ΚΗΔΕΙΑ, σκεφθήκαμε πρώτον ότι ορισμένοι εργαζόμενοι του ALTER φέρθηκαν με ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ και πολύ ΥΠΟΠΤΟ τρόπο απέναντι στο κανάλι και ΒΟΗΘΗΣΑΝ με τη συμπεριφορά τους, να κλείσει και να μείνουν στο δρόμο 650 εργαζόμενοι και δεύτερον γιατί βλέπουμε τη διαφορά της συμπεριφοράς των εργαζομένων απέναντι στον Κουρή, που δεν είχε ποτέ, από το 2000 και μετά, που πούλησε το κανάλι στον Αθανασούλη, καμία απολύτως σχέση με τη διοίκηση και τη διαχείριση του ALTER, αλλά σαν ΚΟΡΟΪΔΟ, έβαλε και ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, τα οποία έχασε, σε αντίθεση με τους πάμπλουτους και αδηφάγους Μπομπολαίους, οι οποίοι πλούτισαν από τα έργα που έπαιρναν χάρις στο MEGA και τους οποίους κανέναν από τους εργαζόμενους δεν ενόχλησε ποτέ, ενώ βλέπουν ότι το κανάλι των πλουσίων πάει τρεχάτο για κλείσιμο…

ΚΑΙ το χειρότερο είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν ενόχλησαν τα αφεντικά τους, όταν το MEGA, εδώ και πολλά χρόνια ΑΠΑΞΙΩΝΟΤΑΝ, με την πολιτική γραμμή που είχε, να στηρίζει τους ξένους τοκογλύφους δανειστές μας και τους κατακτητές της χώρας μας.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ πώς οι Μπομπολαίοι τους είχαν… ψεκάσει και γι΄ αυτό, αποσβολωμένοι οι εργαζόμενοι, σαν… φαντάσματα, πλέον τριγυρίζουν μέσα στα γραφεία του MEGA απλήρωτοι, περιμένοντας να κατεβάσει τα ρολά… για να μπουν και αυτοί στη μεγάλη στρατιά των ανέργων, έχοντας χάσει και τους μισθούς και τις αποζημιώσεις τους.

ΤΟ τέλος του MEGA το είχαμε προβλέψει αλλά κανένας τους δεν πίστευε το τσουνάμι που ερχόταν.

ΑΣ πρόσεχαν και ας αναλογιστούν και οι εργαζόμενοι και τις δικές τους ευθύνες, γιατί τόσα χρόνια άφηναν το MEGA να παραπληροφορεί τους τηλεθεατές του, για να πλουτίζουν οι Μπομπολαίοι που τώρα τους αφήνουν στο δρόμο να πεινάσουν!..

Γιώργος Κουρής-«K»
---
*

1 σχόλιο:

  1. Από την πρώτη παράγραφο της παπαρολογίας του κειμένου του Γ. Κουρή πράγματι καταλαβαίνει κάποιος που το πάει και φυσικα δεν ειναι η πρώτη φορά που κατηγορεί τόσο ξεδιάντροπα τους εργαζόμενους του καναλιού.
    Είναι γνωστός λακες του αστικού συστήματος ο Γ Κουρής, μέγας απατεώνας εκβιαστής από το πρώτο φύλο της Αυριανης το 80, ας θυμηθούμε τα υβριστικά και προσβλητικά άρθρα για τον μέγα Μάνο Χατζιδάκι και όχι μόνο.
    Δεν ειναι αναγκη να γράψει ο οποιοσδήποτε πράγματα για τον Γ. Κουρή, λίγο πολυ ειναι γνωστά όχι μόνο σ αυτους που περάσαν σαν εργαζόμενοι από τα μαγαζιά του αλλά και στους αναγνώστες των φυλλαδίων του, το τραγικό σ αυτή την περίπτωση ειναι ότι ο χαμαιλεντισμός του πάντα τον βοηθούσε να επιβιώνει, ίσως γιατί ηταν τόσο βρωμερός που μαλλον εκβίαζε πρόσωπα και καταστάσεις, ομως πως εξηγεί κάποιος το φαινομενο ότι συνεχιζει να επιβιώνει και επί Τσιπρα και Σύριζα? μήπως γιατί και ο Σύριζα μια χαρά βολεύετε με τα πρωτοσέλιδα της Κόντρα? έτσι λοιπόν θα περιμένουμε να δούμε με αγωνία πως ο Σύριζα θα του ξεπληρώσει όλο αυτο τον αγώνα στήριξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή