Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

... η ΕΡΑ, οι ΗΠΑ, οι ανταποκριτές και ο αν. δ/ντης Τσιμπίδας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διευθυντής της ΕΡΑ
παρακάμπτει τους δημοσιογράφους
για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ


…με σκοπό να καλύψει ο ίδιος
τα συνέδρια των Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών

Απορία έχει προκαλέσει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής η απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή της ΕΡΑ Νίκου Τσιμπίδα να παρακάμψει τους αρμόδιους συντάκτες και ανταποκριτές για να μεταβεί ο ίδιος στις ΗΠΑ, προκειμένου να καλύψει τα συνέδρια των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών που θα δώσουν το χρίσμα σε Ντόναλντ Τράμπ και Χίλαρι Κλίντον αντίστοιχα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Είναι προφανές ότι η αρμοδιότητα για την κάλυψη των δυο συνεδρίων ανήκει στους ανταποκριτές της ΕΡΤ και της ΕΡΑ στις ΗΠΑ… Ή σε κάποιον απεσταλμένο πολιτικό συντάκτη ή δημοσιογράφο του εξωτερικού δελτίου… Και όχι σε διευθυντές!

Ως εκ τούτου προσπερνάμε τα κακόβουλα – ενδεχομένως, σχόλια που ακούγονται αυτές τις ημέρες στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για το 15νθήμερο ταξίδι του Νίκου Τσιμπίδα που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο με πρώτο προορισμό το Κλίβελαντ του Οχάιο όπου ολοκληρώνεται αύριο το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, για να συνεχίσει στη Φιλαδέλφεια την επόμενη εβδομάδα όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο των Δημοκρατικών… Και στεκόμαστε στην πραγματικά εύλογη απορία για τη σκοπιμότητα ενός τέτοιου ταξιδιού από το διευθυντικό στέλεχος που παρέκαμψε τους αρμόδιους συντάκτες, οι οποίοι στο κάτω - κάτω πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Κι αυτός είναι ένας από τους απεργούς που ζητούσε συμπαράσταση από τον κόσμο, και πούλησε πάφθηνα την δήθεν αγωνιστικότητα του. Τα κομματόσκυλα σε αξιοκρατική δράση.(ευτυχώς δεν το έκαναν όλοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή