Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

... ξεμπροστιάστε τον ΣΥΡΙΖΑίο !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η μονταζιέρα της Συγγρού,
ο «ΒΗΜΑτοδότης» και ο Άδωνης

... "μονταζιέρα" ...
Να δώσουν τον «αμφισβητία» ΣΥΡΙΖαίο…

Δεύτερο κρούσμα μέσα σε 48ώρες… Ούτε συντονισμένοι να ήταν Άδωνης Γεωργιάδης και «ΒΗΜΑτοδότης»!

Και εξηγούμαστε. Ο βουλευτής από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το Σάββατο το πρωί κατήγγειλε ότι πρωτοκλασάτος υπουργός του είπε δήθεν, «Να μην ανησυχεί… Θα κλείσει ο ΣΚΑΪ»! Και όλο το σύστημα υιοθέτησε μια ακόμη μ@λ@κί@! Αυτό θα πει δημοσιογραφία!

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι ο υπουργός διαπίστωσε την πρεμούρα του Άδωνη και έσπευσε να τον καθησυχάσει; Ή ότι ο Άδωνης είναι ο προσωπικός εξομολόγος του υπουργού; Διότι ποιος μπορεί να «εμπιστευτεί» μια τέτοια ατάκα στον Άδωνη; Προφανώς κάτι δεν πάει καλά!

Επίσης εχθές, δηλαδή την επόμενη ημέρα της καταγγελίας Γεωργιάδη… «Χτυπάει» ο «ΒΗΜΑτοδότης» της ναυαρχίδας του ΔΟΛ με κουίζ λέγοντας μάλιστα, «μην τολμήσουμε να τον αμφισβητήσουμε», γράφοντας ότι κυβερνητικός παράγοντας είπε, «Εντάξει κλείσαμε τα κανάλια της διαπλοκής… Θα ανοίξουμε τα κανάλια της μαφίας;» εννοώντας προφανώς κάποιους από τους 11 υποψήφιους που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για την αδειοδότηση.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο… Αν δηλαδή ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο «ΒΗΜΑτοδότης» εννοούν τον ίδιο παράγοντα… Και μοιράστηκαν την πληροφορία, ώστε ο ένας να τη διαρρεύσει στον «αέρα» της εκπομπής και ο άλλος στην εφημερίδα για να τη διαβάσουν κάποιες δεκάδες χιλιάδες κόσμου όσο πουλάει το φύλλο… Ανεξάρτητα λοιπόν από αυτό, οφείλουν να αποκαλύψουν το όνομα του «αμφισβητία» κυβερνητικού παράγοντα, διότι διαφορετικά εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και είναι όλο στημένο στα υπόγεια της Συγγρού… Άλλωστε τι νόημα έχει να τον καλύπτουν… Στο κάτω – κάτω κέρδος θα είναι για αυτούς!

Βεβαίως, ούτε ποινικοποιείται η γνώμη ούτε μια ιδιωτική συνομιλία έχει το βάρος του δημόσιου λόγου… Ενώ εύκολα μπορεί να διαψευστεί! Παρόλα αυτά ας πουν το όνομα στο ελληνικό λαό και να ξεμπροστιάσουν τον ΣΥΡΙΖαιο… Τι φοβούνται μην τον κάνουν «ρόμπα»; Διότι είναι εύκολο να βγαίνεις σε ένα κανάλι ή να γράφεις ό,τι θέλεις και να δημιουργείς εντυπώσεις που εξυφαίνονται σε υπόγεια!

Ας βγουν λοιπόν και να δώσουν το όνομα!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου