Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

... Μανώλης Καψής - ο MEGAλος αντιστασιακός ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Μανώλης Καψής
είναι ο νέος Άρης Βελουχιώτης


Γράφει ο Δημ. Κανελλόπουλος

Το έχει πιστέψει καθώς φαίνεται ο Μανώλης Καψής, ο διευθυντής ειδήσεων του Mega, το πιστεύει μέσα του πως η κυβέρνηση είναι που κλείνει το Mega. Έτσι, χθες, εξαπέλυσε νέα βέλη εναντίον της, βγάζοντας έναν Φιλιππικό κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.

Πριν αναδειχθεί σε νέο Άρη Βελουχιώτη ο Μανώλης Καψής και ανέβει στα βουνά, καλό θα ήταν να απαντήσει στα επόμενα, απλά, ερωτήματα:

1) Ποιοι άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους; (Μπόμπολας, Ψυχάρης και Βαρδινογιάννης, μήπως;)
2) Ποιοι κορόιδευαν και δεν προχώρησαν ποτέ στην αύξηση του Μετοχικού Κεφάλαιου της εταιρίας που αποφάσισαν από πέρυσι (!) τον Ιούνιο; (Μπόμπολας, Ψυχάρης και Βαρδινογιάννης, μήπως;)
3) Ποιοι άφησαν στο «σκοτάδι» τους εργαζόμενους, πιθανότατα κι αυτόν τον ίδιο τον Καψή αν δεν το καταλαβαίνει; (Μπόμπολας, Ψυχάρης και Βαρδινογιάννης, μήπως;)
4) Ποιοι άφησαν απλήρωτα τα θαλασσοδάνεια του καναλιού, που δεν πήραν ενημερότητες, που κατέθεσαν ελλιπή φάκελο που, το σημαντικότερο, δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη; (Μπόμπολας, Ψυχάρης και Βαρδινογιάννης, μήπως;)
5) Ποιοι, τελικά, απαξίωσαν το Mega; (Και ο ίδιος ο Καψής μήπως; Μαζί και το υπόλοιπο team των επικεφαλής του;).

Μετά και τα σημερινά... ψέματα του Μανώλη Καψή (σαν όλα, όσα, παρουσίαζε και τα προηγούμενα χρόνια), ναι, θα το πούμε, να κλείσει το Mega με τη σημερινή του μορφή. Να απαλλαγεί από όλους εκείνους που το έφεραν στο χείλος του γκρεμού, τους μετόχους του με τα δάνεια που δεν... χόρταιναν και με τη δημοσιογραφική διευθυντική ομάδα που καταπάτησε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Όχι τίποτε άλλο, πήραν και τους εργαζόμενους του καναλιού στο λαιμό τους. Για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Και ακόμα και σήμερα ο Μανώλης Καψής ρίχνει αλλού τις ευθύνες αντί να κοιτάξει (κοιτάξουν) τον καθρέφτη.

Η ενημέρωση θα το έχει κέρδος χωρίς την προπαγάνδα.
---
πηγή: efsyn.gr
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου