Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

... "ΒΗΜΑτοδότης": Γράφει ό,τι να 'ναι πλέον, ή...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τι ζητάει ο Ψυχάρης από την Λάτση
και μπλέκει ακόμη και το
«X Factor» του ΣΚΑΪ;


Γιατί βγάζει στην «σέντρα» τον γιο της από τον «Βηματοδότη»;

Έκπληξη προκάλεσε η «επέκταση» των ενδιαφερόντων του «Βηματοδότη» της ναυαρχίδας του ΔΟΛ και στο τηλεοπτικό-καλλιτεχνικό ρεπορτάζ… Αφού ασχολήθηκε με τον τελικό του «X Factor» στον ΣΚΑΪ… Με προφανή στόχο να βγάλει στη «σέντρα» – χωρίς φυσικά να τον κατονομάζει, τον υιό της Μαριάννας Λάτση, Πάρι Κασιδόκωστα! Άλλωστε το μήνυμα θα το πάρουν αυτοί που είναι να το πάρουν!


Βεβαίως οι περισσότερο «ψαγμένοι», επειδή οι ημέρες είναι «πονηρές» και ο ΔΟΛ «ζορίζεται»… Απέδωσαν την ενασχόληση της ενημερωμένης παραπολιτικής στήλης σε ταπεινά κίνητρα και αλλότρια συμφέροντα.

Τι μήνυμα όμως, επιχειρεί να στείλει ο Σταύρος Ψυχάρης μέσω του «Βηματοδότη» στην οικογένεια της Μαριάννας Λάτση και ανακατεύει το γιό της και το «X Facror»... Με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο, μπερδεύοντας γλυκά ακόμα και τη συμπαθή φίλη του και μέλος της κριτικής επιτροπής του μουσικού talent show που ολοκληρώθηκε προχθές από τον ΣΚΑΪ;

Αγνοώντας λοιπόν ότι εμφανίζεται αδαής ως προς τα τηλεοπτικό-καλλιτεχνικά δρώμενα, αφού ο ενημερωμένος για τα πολιτικά παρασκήνια «Βηματοδότης» αποκαλεί ριάλιτι το «X Factor», ενώ ως γνωστόν είναι μουσικό talent show… Ξεκινάει την αφήγησή του με στόχο την οικογένεια Λάτση, από την αντιπροσωπεία εσωρούχων της «Victoria’s Secret» που ανέλαβε ο υιός Πάρις Κασιδόκωστας για την Ελλάδα και την Ευρώπη… Για να καταλήξει στη συμπαθέστατη έκπληξη του φετινού «X Factor» Τάμτα και σε κάποια υποψήφια από την ομάδα της! (ό,τι να ‘ναι)!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου