Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

... τα ΜΜΕ και η κωδική λέξη "Χρέος" - όχι "χώρα" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι (κατα)χρεωμένοι διαπλεκόμενοι
δεν θέλουν να μάθετε για το χρέος!
Δεύτερο τρέιλερ

Αφηνίασαν σχεδόν οι ενσωματωμένοι σχολιαστές στις αυλές των διαπλεκόμενων αφεντικών τους με την Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους. Σχεδόν εγκεφαλικά έπαθαν μόλις βγήκαν στον αέρα τα δυο τρέιλερ με την υπογραφή της Βουλής.

Και ανέλαβαν αμέσως δράση. Σε ΣΚΑΪ κυρίως αλλά και στο Mega, ΑΝΤ1 ξερνάνε χολή για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και την κυβέρνηση. Αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν σε μια… κοινοβουλευτική δημοκρατία να ερευνάται δημόσια και με τόση δημοσιότητα το Χρέος της χώρας. Σκίζουν τα ιμάτια τους, χωρίς να κατανοούν πως την ίδια στιγμή εμφανίζονται γελοίοι, γυμνοί στην αγορά της δημοσιότητας που τόσο καλά ξέρουν και υπηρετούν. Γιατί η κωδική λέξη είναι “Χρέος” και όχι “χώρα”. Και από χρέη τα πηγαίνουν μια χαρά οι τηλεοπτικοί σταθμοί στους οποίους παρέχουν υπηρεσίες.

Ο τηλεθεατής ακούγοντάς τους, συνειρμικά, αυθόρμητα σκέφτεται τα δικά τους χρέη, πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ για όλα τα Μέσα. Και ασυνείδητα του έρχονται στο μυαλό οι δικές τους πάλι φωνασκίες πέντε χρόνια τώρα, «πως γίνεται να ζούμε οι Έλληνες πάνω από τις δυνατότητές μας» για να επιβάλλουν με τη βία της ιδεολογίας τα μνημόνια των ξένων δανειστών.

Και τώρα που όλοι ξέρουμε πως τα ίδια τα Μέσα ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους, καταχρεωμένα σε τράπεζες, τζαμπατζήδες σε φόρους και υποχρεώσεις, αυτά ξεφωνίζουν ότι δεν είναι δυνατόν στο «Ναό της δημοκρατίας» τους να ερευνάται το Χρέος της χώρας!

Δημοσιογραφικά αναμένουμε να προβάλλουν τα δυο τρέιλερ της Βουλής για την αναζήτηση της αλήθειας για το Χρέος. Μέχρι να το πράξουν τα βλέπουμε και τα διαδίδουμε από το info-war.gr και στο you tube στις διευθύνσεις:

https://www.youtube.com/watch?v=D2uq6kClLEY

https://www.youtube.com/watch?v=xS2SiGW4SqE
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου