Τρίτη 21 Απριλίου 2015

... ΕΤΑΠ-ΜΜΕ : ως είθισται, αντιπρόεδρος Μάρκος Γκανάς ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σχόλιο "Α": ... ελπίζουμε ότι η δημοσιοποίηση των ταμειακών πλεονασμάτων και του "ανοιχτού κουμπαρά" συνολικού ύψους άνω των 100 εκ. ευρώ δεν στόχευε την ικανοποίηση των επιδιώξεων της κυβέρνησης, όπως αυτές διατυπώνονται στο ΦΕΚ 41/20 Απριλίου 2015 (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - Κατεπείγουσα ρύθμιση για μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος)  ... σε καμία περίπτωση οι ασφαλισμένοι του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ δεν θα δεχθούν δέσμευση των όποιων διαθεσίμων του Ταμείου με απόφαση της διοίκησής του ... είναι σαφές ...
******
Απολογισμός δράσης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ
και στόχοι προς υλοποίηση του νέου Δ.Σ.





Στην ομιλία της για τον απολογισμό δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. και τους στόχους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η πρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, Παναγιώτα Αντωνοπούλου, μεταξύ άλλων τόνισε ότι:

"Μέσα σε συνθήκες πραγματικής ασφυξίας για την Κοινωνική Ασφάλιση λόγω της δραματικής μείωσης των εισφορών και της κατακόρυφης αύξησης των υποχρεώσεων προς τους ασφαλισμένους, το ΕΤΑΠ ΜΜΕ πέτυχε ταμειακά πλεονάσματα ύψους 4.073.000 ευρώ για το 2013 και 20.123.991 ευρώ για το 2014"

Υπενθύμισε ότι το απελθόν Δ.Σ. παραδίδει στο νέο Συμβούλιο έναν «ανοιχτό κουμπαρά» ύψους 95.820.569 ευρώ, προερχόμενο από οφειλές λόγω διαδοχικής ασφάλισης άλλων ταμείων και κυρίως του ΙΚΑ από το 2007, τις οποίες διεκδίκησε και εξασφάλισε.

Το νέο Δ.Σ. του ΕΤΑΠ ΜΜΕ
συνεδρίασε για πρώτη φορά
και συγκροτήθηκε σε σώμα
το απόγευμα
της Παρασκευής, 17 Απριλίου
και εξέλεξε αντιπρόεδρο,
ως είθισται,
τον εκπρόσωπο των συνταξιούχων
κ. Μάρκο Γκανά.

***

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας της προέδρου του Δ.Σ. Παναγιώτας Αντωνοπούλου προς τα μέλη του νέου Δ.Σ.:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου