Σάββατο 18 Απριλίου 2015

... "ακηδεμόνευτη πατριωτική εφημερίδα Μακελειό" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μαθήματα δημοσιογραφίας...

Ναι ξέρω... Η ελευθερία του Τύπου... Επιχειρήσεις φίμωσης... Αλλεργία στην κριτική... Δεν θα μας κάνετε εσείς μαθήματα δημοσιογραφίας κλπ κλπ κλπ.

Αυτά γράφει ο Π. Κατσάκος στο Fb και εμείς με τη σειρά μας λέμε πως το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο δεν διαφέρει και πολύ από τα σοβαροφανή δελτία των 8, που κρατώντας τα προσχήματα και υπό την μορφή περισπούδαστων ρεπορτάζ για το μεταναστευτικό, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα με το Μακελειό αλλά και τον Αντώνη Μυλωνάκη του εκρηκτικού δελτίου του ΑΡΤ.

Θυμίζουμε πως ο απόστρατος συνταγματάρχης και επικεφαλής του Επικρατείας του ΛΑΟΣ στις πρόσφατες εκλογές, έδωσε κι αυτός με τη σειρά του «μαθήματα» δημοσιογραφίας και... ανθρωπισμού, μέσα από το δελτίο του, εκφράζοντας τους προβληματισμούς του για το μεταναστευτικό:

«Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει πολλά μίλια θάλασσα. Πέφτει ο άλλος στη θάλασσα και αν είναι μόνος του θα τον πνίξεις. Αν έχει και μωρό μαζί του; Τι θα κάνουμε; Πρέπει να τον πάρουμε...».

ΥΓ1 Το κανάλι ΑΡΤ του Καρατζαφέρη έχει τελικά άδεια εθνικής εμβέλειας;

Υ.Γ2 Αλήθεια, αυτή την «ακηδεμόνευτη πατριωτική εφημερίδα όλων των Ελλήνων», το Μακελειό, ποιος την βγάζει; Κάπου πάει το μυαλό μας αλλά δεν είμαστε και πολύ σίγουροι...
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου