Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

... σε ρήξη ΠΟΣΠΕΡΤ (Καλφαγιάννης) - ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πλήρης διάσταση, στη Βουλή,
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΟΣΠΕΡΤ για την ΕΡΤΣε πλήρη διάσταση είναι η κυβέρνηση με τον άλλοτε πανίσχυρο πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννη, όπως διαφάνηκε κατά την ακρόαση φορέων επί του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Ο κ. Καλφαγιάννης, μάλιστα, τόνισε ότι «το νομοσχέδιο αυτό βάζει ταφόπλακα στην ΕΡΤ», επισημοποιώντας έτσι το «διαζύγιο» που έχει πάρει το Μέγαρο Μαξίμου από τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η ρήξη ανάμεσά τους είναι προφανής με τον κ. Καλφαγιάννη να εξαπολύει μύδρους κατά όσων υιοθετούν το πλαίσιο επαναλειτουργίας που προωθεί η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, ενώ επιτέθηκε σε όσους κατηγορούν τον ίδιο για τις ευθύνες που έχει από την θέση του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, ονοματίζοντας μάλιστα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλη.

«Υπάρχει στο πρόσωπό μου μια κριτική ότι για όλα φταίει ο Καλφαγιάννης. Αν νομίζετε ότι είναι έτσι, εγώ δεν θα κάνω αίτηση για να μπω στην ΕΡΤ. Παραιτούμαι αυτή την στιγμή αν οι εργαζόμενοι λάβουν αυτά που δικαιούνται» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου