Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ο Θ. Φιλιππόπουλος δίνει τη σκυτάλη των "Αττικών Εκδόσεων"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αλλαγές στις Αττικές Εκδόσεις

Σημαντικές αλλαγές, δομικού χαρακτήρα, στη διοίκηση των Αττικών Εκδόσεων.


Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, δημιουργός της εταιρείας, αποφάσισε να παραχωρήσει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον στενό του συνεργάτη και πρώην οικονομικό διευθυντή Νίκο Πανόπουλο.

Ο ίδιος θα παραμείνει στη θέση του προέδρου, ως μη εκτελεστικό μέλος, και -όπως αναφέρει σε επιστολή του προς το προσωπικό- θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί «την ομαλή λειτουργία του ομίλου, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια της μέχρι σήμερα πορείας του».

Και σημειώνει χαρακτηριστικά: «Για όσους πιθανόν απορούν με τις αποφάσεις μου, θα ήθελα να επαναλάβω ότι πιστεύω ακράδαντα πως οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναδεικνύουν τα ικανά στελέχη και να τα προωθούν ώστε να ‘‘μπολιάζεται’’ η επιχείρηση με φρέσκες ιδέες και να προσδίδεται νέο όραμα και δυναμική». Και προσθέτει: «Η προσωποποίηση μιας εταιρείας σε ένα και μοναδικό πρόσωπο (αυτόν που οι παλαιότεροι αποκαλούσαν ‘‘αφεντικό’’) είναι κατά τη γνώμη μου κάτι πολύ ξεπερασμένο και εγωκεντρικό, και δεν με αγγίζει».

Παράλληλα, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος παραχώρησε τη θέση του εκδότη των περιοδικών διακόσμησης και σπιτιού («Ιδέες και Λύσεις», «Γλυκές Αλχημείες» και «Casaviva») στον Νίκο Κοντόπουλο.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου