Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΕΣΗΕΑ - ανακοίνωση για την απεργία στο Ραδιόφωνο 24/7

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΣΗΕΑ: δεν είναι δυνατόν
να μένουμε απαθείς όταν γίνονται απολύσεις


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με έκπληξη ενημερώθηκε για την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ομίλου «24MEDIA» και οφείλει να τονίσει ότι:
Η προκηρυχθείσα από την ΕΣΗΕΑ 24ωρη απεργία στο «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 24/7» δεν κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη ούτε παράνομη, ούτε καταχρηστική ως προς τα αιτήματά της αλλά μόνο παράνομη για τυπικούς λόγους.

Ο ισχυρισμός περί δήθεν «εξυπηρέτησης ιδιοτελών σκοπών και ανταγωνιστικών συμφερόντων» είναι πρωτοφανής και προφανώς δεν μας αφορά.

Τονίζουμε για μία ακόμη φορά ότι οι συνάδελφοί μας δημοσιογράφοι του Ρ/Σ «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 24/7» απήργησαν μαζικά διαμαρτυρόμενοι για τις άδικες και ακατανόητες απολύσεις τριών συναδέλφων μας μέσα σε δύο ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν προκηρύξουμε την απεργία καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια συμβιβαστικής επίλυσης του θέματος, με αυτονόητη προτεραιότητα την προάσπιση των θέσεων εργασίας των συναδέλφων.

Σημειώνουμε ότι δεν είναι δυνατόν τα σωματεία να παραμένουν απαθή όταν χάνονται θέσεις εργασίας. Αντίθετα, οφείλουν να αγωνίζονται με κάθε νόμιμο τρόπο για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου