Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού…

*
Ανασυγκρότηση
***
*

e-mail αναγνώστη



Πολύ (πικρό) γέλιο με την επιλεκτική ευαισθησία που εξέφρασε «αναγνώστης», με αφορμή την απομάκρυνση του υπεύθυνου του σάιτ της εφημερίδας «Το Βήμα».


Αν όμως τυγχάνει να είσαι κάτι παραπάνω από απλός «αναγνώστης» και έχεις βρεθεί ανάμεσα σε αυτούς που όντως έβαλαν πλάτη για να σωθεί ο ΔΟΛ, περίμενες με αγωνία να χτυπήσει το τηλέφωνό σου με την ελπίδα επαναπρόσληψης -εις μάτην-, δεν έχεις και πολύ μεγάλη συμπόνια για αυτό το «είδος» εργαζομένου… «ανθρωπάκια», πολύ κατώτερους των τραγικών περιστάσεων, οι οποίοι δεν γνώριζαν καν την αξία και το ήθος των ανθρώπων που εργάζονταν γι’ αυτούς όλα αυτά τα χρόνια.

Για να μην αναφέρουμε και πολλούς άλλους που ενδεχομένως έχασαν και τη δουλειά τους πολύ πριν της ώρας τους, εξαιτίας δικών του(ς) υποδείξεων. Γι’ αυτόν και τους παραπάνω του, που σίγουρα θα τον ακολουθήσουν, ισχύει το όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού... Κατά τα άλλα, όσοι έχασαν τη δουλειά που αγαπούσαν, σίγουρα δεν θα κερδίσουν κάτι από όλο αυτό, αλλά το «δίδαγμα», όντως, ας μείνει τουλάχιστον για τους... επίδοξους εκδότες!

Τ.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου