Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΔΟΜ - Τίτλοι τέλους για το ΒΗΜΑgazino...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αναδιατάξεις στην Alter Ego
Απολύσεις συνοδεύουν
το κλείσιμο του BHMAgazino!


Το περιοδικό θα ενσωματωθεί στο πολιτιστικό ένθετο του «Βήματος»

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο έγκυρα περιοδικά που είχαν απομείνει στον ελληνικό Τύπο και είχε καταφέρει παρά την τρικυμία του ΔΟΛ να επιβιώσει διατηρώντας όσο ήταν δυνατόν ψηλά την ποιότητα του.

Οπως έγινε γνωστό το BHMAgazino δεν θα κυκλοφορεί από εδώ και πέρα και θα υπάρξει μια νέα μορφή του μέσα στην εφημερίδα ενσωματωμένο στο πολιτιστικό ένθετο. Με δεδομένο όμως ότι το περιοδικό ως αυτόνομη μονάδα περιείχε σε μεγάλο ποσοστό του πολιτιστικά θέματα (θέατρο, κινηματογράφος, μουσική κλπ) είναι ερωτηματικό πώς θα γίνει αυτή η συγχώνευση. Ελπίζουμε η εξέλιξη αυτή να μην έχει αρνητικές συνέπειες για το προσωπικό του περιοδικού αν και υπάρχει η πληροφορία ότι η διευθύντρια του Λένα Παπαδημητρίου ενημερώθηκε ότι διακόπτεται η συνεργασία της με την εταιρεία. Να σημειωθεί ότι η καλή συνάδελφος ήταν από την πρώτη μέρα στο περιοδικό και στον ΔΟΛ μετρά περισσότερα από 20 έτη παρουσίας.

Στο πλαίσιο αυτής της αναδιοργάνωσης μαθαίνουμε ότι διακόπτεται η συνεργασία της εταιρείας και με τον αρχισυντάκτη του πολιτιστικού ενθέτου, Νίκο Μπακουνάκη και σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του θα καταλάβει ο Σωκράτης Τσιχλιάς, που έχει την ευθύνη του περιοδικού μαγειρικής που κυκλοφορεί μαζί με το ΒΗΜΑ.

Τα ερωτήματα για αυτές τις εξελίξεις είναι βέβαια πολλά και οι ανησυχίες των εργαζομένων γενικότερα στην εταιρεία εντείνονται. Θα πρέπει κάποιος να εμφανιστεί και να μιλήσει στους εργαζομένους γιατί δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες όταν ο Αντώνης Καρακούσης έλεγε στο προσωπικό της εταιρείας με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ότι η εταιρεία είναι «αυτάρκης και εύρωστη» και να μην ανησυχούν για τίποτα. Ομως ο Αντώνης Καρακούσης επαναλαμβάνει τις τελευταίες μέρες σε όποιον τον ρωτάει σχετικά με τα sites ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά, ούτε καν με tovima.gr και να μη ζητούν από αυτόν απαντήσεις. Θα πει άραγε το ίδιο και τώρα για όσα συμβαίνουν στην εφημερίδα που διευθύνει;

---
---
*

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ALTER EGO. ΑΠΌ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ( ΜΠΑΚΟΥΝΑΚΗΣ) ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (ΤΣΙΧΛΙΑΣ). ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "μπακαλόγατος", πρώην σφουγγοκωλάριος του μπαταχτσή Ψυχάρη, θα ξεπουλήσει και σήμερα τους παρατρεχάμενούς του για να σώσει το τομάρι του και να γίνει αρεστός στο νέο αφεντικό του. Ας όψονται όσοι τον εμπιστεύονται ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή