Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ο Καρούτζος για την "κοινοπραξία Προέδρων και Πετρόπουλου"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα


Το ρεσάλτο της κοινοπραξίας Προέδρων των Ενώσεων και Πετρόπουλου στον ΕΔΟΕΑΠ πέτυχε. Το βρώμικο κατεστημένο που λυμάνθηκε επί χρόνια τον Οργανισμό, και μοίραζε στην ΠΟΕΣΥ χωρίς αποφάσεις ΔΣ και παραστατικά χρήματα σε ημέτερους, επιστρέφει για να ξεκινήσει το νέο πλιάτσικο.

Το βρώμικο κατεστημένο που ευθύνεται για παράνομες εγγραφές στον ΕΔΟΕΑΠ και χάριζε τις εισφορές σε φίλους εργοδότες έρχεται στον Οργανισμό για να επικυρώσει τις αμαρτωλές συμφωνίες που έχει κάνει με εργοδότες, εταιρίες και κυβέρνηση.

Μαζί με τους συνεταίρους υπαλλήλους τους που πληρώνονται πλουσιοπάροχα με τα χρήματα των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ έκαναν φέιγ βολάν προσωπικά δεδομένα ασφαλισμένων και διακίνησαν παραποιημένη ηλεκτρονική αλληλογραφία του Οργανισμού για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Τώρα λοιπόν, καλούνται να διοικήσουν και να αποδείξουν ότι αυτά που έλεγαν είναι αλήθεια.

Η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ που συγκέντρωσε και τις περισσότερες ψήφους οφείλει να αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του Οργανισμού και να καταφέρει να διατηρήσει τις συντάξεις και τα εφάπαξ στα επίπεδα που υποσχέθηκε αυτή και οι κυβερνητικοί εταίροι της. 

Οφείλει να συνεχίσει τις διαδικασίες που ξεκινήσαμε στις Βρυξέλλες για να καταρρίψουμε την γνωμοδότηση της Eurostat.

Κυρίως οφείλει να εξασφαλίσει περίθαλψη σε όλους τους ασφαλισμένους των ΜΜΕ σε όλη τη χώρα, να διαφυλάξει το ύψος της εργοδοτικής εισφοράς 2% και να μην το χαρίσει στα επαρχιακά μέσα. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ηρωικούς συναδέλφους που αψήφησαν τους εκβιασμούς και τους προπηλακισμούς, μας πίστεψαν και μας τίμησαν με τη ψήφο τους.

Τους δίνουμε την υπόσχεση ότι θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τα συμφέροντα του Οργανισμού και θα παλέψουμε για την Ανεξαρτησία του ΕΔΟΕΑΠ και τη διαφάνεια στη διαχείρισή του.

Νίκος Καρούτζος 
Άντζυ Σταθάτου

Σχόλιο "Α" : ... τι ακριβώς θέλει να μας πει ο απερχόμενος πρόεδρος όταν καταγγέλλει έτσι γενικά και αόριστα ότι:
α) Το βρώμικο κατεστημένο που λυμάνθηκε επί χρόνια τον Οργανισμό, και μοίραζε στην ΠΟΕΣΥ χωρίς αποφάσεις ΔΣ και παραστατικά χρήματα σε ημέτερους (...)
β) Το βρώμικο κατεστημένο που ευθύνεται για παράνομες εγγραφές στον ΕΔΟΕΑΠ και χάριζε τις εισφορές σε φίλους εργοδότες έρχεται στον Οργανισμό για να επικυρώσει τις αμαρτωλές συμφωνίες που έχει κάνει με εργοδότες, εταιρίες και κυβέρνηση.
 γ) Μαζί με τους συνεταίρους υπαλλήλους τους που πληρώνονται πλουσιοπάροχα με τα χρήματα των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ έκαναν φέιγ βολάν προσωπικά δεδομένα ασφαλισμένων (...)
@ Αν και εφόσον το δίδυμο Καρούτζου - Σταθάτου διαθέτει στοιχεία τέτοια και τόσα που να στηρίζουν τις καταγγελίες τους, γιατί ακόμη δεν τα έχει προωθήσει αρμοδίως; Τι τους "κρατάει"; 
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου