Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Εκτός των άλλων έχουμε και Μουντιάλ - μην το ξεχνάτε...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι αναμνήσεις και οι προβλέψεις
32 δημοσιογράφων για το Μουντιάλ 2018!


Το Sputniknews.gr έψαξε και βρήκε 32 δημοσιογράφους του αθλητικού χώρου που γράφουν για το Μουντιάλ: τι θυμούνται, ποια εικόνα τους έμεινε, τι θέλουν να δουν και ποια θα πάρει το φετινό στη Ρωσία.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας λαμβάνουν μέρος 32 χώρες. Το Sputniknews.gr έψαξε και βρήκε ισάριθμους αθλητικούς δημοσιογράφους, ζητώντας τη γνώμη τους για το φετινό Μουντιάλ.

Ποια χώρα βλέπουν να σηκώνει το τρόπαιο, τι θυμούνται από παλιές διοργανώσεις, ποια εικόνα ή τι αίσθηση έχουν στο άκουσμα «Παγκόσμιο Κύπελλο».

Φυσικά ήταν αδύνατο να βρούμε 32 που θα υποστηρίζουν ισάριθμες χώρες, αν βρείτε οπαδό του Παναμά ή αρρωστάκι με τη Σενεγάλη, να μας το πείτε. Και το… γκάλοπ έβγαλε πολύ Αργεντινή και πολύ Μέσι.

Στα άρθρα και τρεις γυναίκες (Αναστασοπούλου, Μπουζαλά, Στέφου), που μόνο ασθενές φύλλο δεν είναι στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Αρθρογράφησαν λοιπόν για το Sputniknews.gr δημοσιογράφοι (Νικολακόπουλος, Βαϊμάκης, Σούτος, Τσαούσης, Δούσκας, Καρπετόπουλος, Μποζιονέλος, Μπραουδάκης κ.ά.) από όλες τις αθλητικές εφημερίδες, από τα μεγαλύτερα αθλητικά sites, από τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες αλλά και από τα αθλητικά τμήματα και των ιδιωτικών καναλιών αλλά και των πολιτικών εφημερίδων. Όπως και, έκπληξη, δύο από τις πλέον αναγνωρισμένες ποδοσφαιρικές pages στο Facebook! (...)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΔΩ

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου