Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Παρέμβαση εισαγγελέα για
το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό”

Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με την τήρηση της διαδικασίας του Αυτοφώρου σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας “Μακελειό” διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, με αφορμή το πρωτοσέλιδο του εντύπου την Τετάρτη.

Ο κ. Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με εντολή να διαπιστωθεί άμεσα αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της «προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων» κ.ά. και την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας.
---
Επιτελικό στέλεχος σε κατάθλιψη

Ποιο (τέως) επιτελικό στέλεχος καναλιού έχει πέσει σε κατάθλιψη όταν έμαθε ότι "κόπηκε" στην προεπιλογή για την διεύθυνση ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon; Και δεν είναι ο μόνος που βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση. Πάντως όπως έχει διαρρεύσει για τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη προορίζεται το στέλεχος του Real Group Δημήτρης Μιχαλέλης.
---
Αποχωρήσεις λόγω απληρωσιάς

Δυο "κολώνες" άλλοτε κραταιού μιντιακού μαγαζιού των βορείων προαστείων, ετοιμάζονται να αποχωρήσουν καθώς έχουν να δουν εδώ και πολλούς μήνες το χρώμα του χρήματος. Το αφεντικό, ο «μεγάλος», είναι σε απόγνωση και ετοιμάζει κινήσεις για να κερδίσει τουλάχιστον στο πεδίο των εντυπώσεων.
---
Αναστάτωση στη "Βραδυνή"

Αναστάτωση στην "Βραδυνή" του Σταύρου Μήτση. Ο Σωτήρης Πουλόπουλος που είχε αναλάβει τη διεύθυνση του φύλλου πριν από περίπου ενάμισι χρόνο υπέβαλε την παραίτησή του φανερά εκνευρισμένος, οπως ειπώθηκε. Τώρα όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει και ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της εφημερίδας.
---
Θέλουν να βγάλουν τη νέα "Espresso"

Ποιος ιδιοκτήτης life style περιοδικών βλέπει κόσμο τις τελευταίες μέρες και τους ανακοινώνει την πρόθεσή του για συνεργασία με σκοπό να προχωρήσει στην έκδοση καθημερινού tabloid αλα Star και Espresso;
---
Αναζητώντας 
νέο διευθυντή

Οι μηχανισμοί του Μαξίμου έχουν μπει στην διαδικασία αναζήτησης νέου διευθυντή σε φύλλο που.. όσο να ΄ναι... αγαπάει την κυβέρνηση. Ενα όνομα παίζει πολύ δυνατά τους τελευταίους δύο μήνες. Και σίγουρα δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη...
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου