Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Θα απολυθούν Μητσός και Κανέλλης;

Αν το Μακεδονικό είναι αιτία απόλυσης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα» τότε προβλέπεται πογκρόμ! Σίγουρα όμως Μιχάλης Μητσός και Ηλίας Κανέλλης έχουν θέσει εαυτόν εκτός συγκροτήματος Μαρινάκη, που έγραψαν υπέρ της συμφωνίας!
Τελικά εκτός από τους «Μακεδονομάχους», εσχάτως προέκυψαν και οι Μακεδονοπνίχτες!
---
Σύγκρουση για το ποιος κάνει
κουμάντο στο Web TV του Μαρινάκη

Οι πρώτες συγκρούσεις για το web TV που στήνουν στα υπόγεια της Aletr Ego στη Συγγρού είναι γεγονός! Οι διαφωνίες, αλλά κυρίως οι κόντρες για το ποιος κάνει κουμάντο στο νέο project απειλούν τη συνοχή της ομάδας… Αφορμή για τους καβγάδες τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πρόγραμμα.
---
Πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ
στη συμφωνία με τα Σκόπια;

Μπορεί το «ΕΘΝΟΣ» του Ιβάν Σαββίδη να κρατά μετριοπαθή στάση στο Μακεδονικό, στηρίζοντας στην ουσία την κυβέρνηση… Ωστόσο, ούτε ο επιχειρηματίας ούτε η ομάδα του ο ΠΑΟΚ, έχουν μιλήσει ακόμη για το θέμα της συμφωνίας που υπέγραψαν στις Πρέσπες, Ελλάδα και FYROM!
Μάλιστα λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου του Βορρά είχε επιπλήξει (για να το πούμε κομψά) τον πρώην διαχειριστή της εφημερίδας Δημήτρη Μάρη για τον τρόπο που είχε καλύψει το «ΕΘΝΟΣ» τότε το πρώτο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, μπορεί κανείς να εικάσει ποια θα είναι και η σημερινή του θέση για την κυβερνητική πρωτοβουλία!
Αυτό όμως που αδυνατεί κανείς να εικάσει ή να σκεφτεί είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ και των οπαδών του για το ίδιο θέμα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα!
Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μοιάζει να έχει μυριστεί τι παίζει, είναι έτοιμος μετά τη φανέλα με το νούμερο 9 της Μπάγερν να φορέσει και του Πρίγιοβιτς!
---
ΤΑ ΝΕΑ - Αποκατάσταση Μάκη Μπαλαούρα

(...) Μετά την από 31-5-2018 νέα εξώδικη δήλωση του Μάκη Μπαλαούρα «ΤΑ ΝΕΑ» προβαίνουν στην παρούσα δημοσίευση για την «ανάκληση των ανακριβειών και την αποκατάσταση προσβολής της προσωπικότητας του κ. Μπαλαούρα από τα δημοσιεύματα της 22-3-2018 και 23-3-2018, όπου αναφορές στο πρόσωπό του δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και αναμφισβήτητα προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή του».
---
Έλεγχος πεπραγμένων στην ΕΡΤ

Εντός του Ιουλίου, στο κλείσιμο ενός έτους από την τοποθέτησή του στη διοίκηση της ΕΡΤ, ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Κωστόπουλος θα ενημερώσει την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής σχετικά με τον απολογισμό της λειτουργίας της ΕΡΤ.
---
«Γαλάζια» ενόχληση
για την «Καθημερινή»...

Μπορεί η «Καθημερινή» να στηρίζει την ατζέντα της ΝΔ και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «ναυαρχίδα» της... Δεξιάς, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες οι ισορροπίες έχουν… αλλάξει.
Ενόχληση καταγράφεται στους... υψηλούς ορόφους του κτηρίου της έδρας της ΝΔ, καθώς η συντηρητική εφημερίδα επί της ουσίας παίρνει καθαρά θέση υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, με αποστασιοποιημένα κύρια άρθρα, αλλά και «ομοβροντία» θετικών αναλύσεων που φιλοξενεί καθημερινώς.
Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι η «Καθημερινή» πάντα υπερασπιζόταν τον φιλελευθερισμό και, οψέποτε η ηγεσία της ΝΔ φλέρταρε με τον λαϊκισμό, η εν λόγω εφημερίδα δεν την ακολουθούσε…
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου