Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 10/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανδρική υπόθεση, σίγουρα...

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Ανδρική υπόθεση!
Το Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν είχε επιλέξει, από τις ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, να δείξει live η ΕΡΤ και έπεσε… διάνα. Πλην του ότι μετάδωσε live τη μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών (!), έφερε και μεγάλη τηλεθέαση και μάλιστα «απέναντι» από το πολύ εμπορικό «Survivor» του ΣΚΑΪ. Το reality έκανε κατά μέσο όρο 16,2% τηλεθέαση, με 36,4% μερίδιο (ήτοι, επί ανοιχτών τηλεοράσεων) και το παρακολούθησαν 1.683.000 τηλεθεατές.

Το ματς του «Καμπ Νου» με το 6-1 της Μπάρτσα είδαν, στην ΕΡΤ, κατά μέσο όρο 800.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 7,5% και μέσο μερίδιο 16,4% ενώ στο κοινό 15-44 έφτασε το 14,6%. Ωστόσο στο, επιμέρους, ανδρικό κοινό ηλικίας 15–24 παρακολούθησε το παιχνίδι, και όχι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, κατά ποσοστό 37,8% ενώ για το «Survivor» οι γυναίκες, ηλικίας 15-24, το είδαν κατά 70,5%!

* Το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα, όλα τα ματς από την Cosmote TV: την Τρίτη Λέστερ – Σεβίλλη και Γιουβέντους – Πόρτο και, την Τετάρτη, Μονακό – Σίτι και Ατλέτικο – Λεβερκούζεν.

* «Εβαλα 5 λεπτά να δω ΕΡΤ στις διαφημίσεις του “Survivor” και είδα… δύο γκολ της Μπαρτσελόνα!». Από τα κορυφαία tweets που διάβασα χθες.

* Ειρήσθω εν παρόδω, μαγκιά αλλά και τύχη της ΕΡΤ που είχε να διαλέξει (καθότι δείχνει ένα ματς από κάθε γύρο, τις Τετάρτες) ανάμεσα σε Μπάρτσα – Παρί και Μονακό – Σίτι, την άλλη Τετάρτη, και διάλεξε το… 6-1.

* Viral παγκοσμίως, μαζί με άλλα σχετικά βίντεο από διάφορες χώρες, έγινε το «γκοοοοοοοοολ» του Γιώργου Χαϊκάλη στο σπικάζ της ΕΡΤ. Ο οποίος ήταν κλασικά to the point στην περιγραφή, χωρίς υπερβολές και φανφάρες.

Κορακάκη… LIVE
Η ΕΡΤ θα δείξει αύριο, Σάββατο, στις 12:30 το μεσημέρι τον τελικό των αεροβόλων όπλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μάριμπορ της Σλοβενίας, όπου μετέχει η Ολυμπιονίκης μας, Αννα Κορακάκη.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Ο Ισίδωρος Πρίντεζης και ο Ηλίας Βλάχος θα περιγράψουν την Κυριακή (19:30) για τη Nova το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Στο ρεπορτάζ θα είναι οι Μανώλης Βογιατζάκης, Κωστής Μπότσαρης, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.


---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου