Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

... το "εξαφανισμένο" λογιστήριο της Χ.Κ.Τεγόπουλος ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η Δικαιοσύνη σε αναζήτηση
του "εξαφανισμένου" λογιστηρίου
της Χ.Κ.Τεγόπουλος



Η εισηγήτρια δικαστής που προΐσταται της πτωχευτικής διαδικασίας της ΧΚΤ υπέδειξε στον σύνδικο της πτώχευσης να προχωρήσει σε αναφορά στον Εισαγγελέα για το "εξαφανισμένο" λογιστήριο της εταιρείας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το χθεσινό "Παρόν της Κυριακής".

"Σε συνάντηση ενημέρωσης των απλήρωτων εργαζομένων της ΧΚΤ, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, αποκαλύφθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει αναφορά στον Εισαγγελέα για το ζήτημα του "εξαφανισμένου" λογιστηρίου. Όπως ανέφερε ένας εκ των δικηγόρων των εργαζομένων, ο σύνδικος του είχε αναφέρει το ίδιο πρωί ότι ενημέρωσε για το ζήτημα την εισηγήτρια δικαστή που προΐσταται της πτωχευτικής διαδικασίας κι εκείνη του υπέδειξε να στείλει σχετικό φάκελο με αναφορά στον Εισαγγελέα", αναφέρει η εφημερίδα.

Κοινώς, επιβεβαιώνεται πλήρως ότι η Χ.Κ.Τεγόπουλος έχει εξαφανίσει το λογιστήριο την ώρα που κατά τα λοιπά επιθυμεί να καταθέσει αξιόπιστο σχέδιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας...

Και βέβαια, τίθεται και το ερώτημα γιατί ο σύνδικος έπρεπε να περιμένει τα δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας για να ενημερώσει την εισηγήτρια δικαστή ή και την εισαγγελία και δεν το είχε πράξει αυτό προ -τουλάχιστον- ένα μήνα, όταν διαπίστωσε το γεγονός.

Όπως και να 'χει, κάλλιο αργά παρά ποτέ...

---
πηγή: Μπάμπης Πολυχρονιάδης
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου