Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ελεύθερη πτώση του δείκτη στο Χ.Α.Α.


Ο γενικός δείκτης τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών έσπασε το φράγμα των 1.000 μονάδων και έπεσε στο επίπεδο των 948,21 μονάδων, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, κλείνοντας με πτώση 5,7%, το οποίο είναι το χαμηλότερο ποσοστό των τελευταίων 13 μηνών.

"Κανόνι" από Γιάννη Φιλιππάκη


Με σημαντικό ποσοστό συμμετείχε στην εκδοτική επιχείρηση Selena ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης. Εσχάτως, οι προμηθευτές που πήγαν να πληρωθούν διαπίστωσαν ότι ο εκδότης της «Δημοκρατίας» είχε πουλήσει τις μετοχές του στην κυρία Κορασίδου. Η αποχώρηση Φιλιππάκη άφησε στην πιάτσα ένα «κανόνι» που ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ.


Αντιμνημονιακό ραδιόφωνο
ετοιμάζει ο Γιώργος Κουρής


Οπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, ο εκδότης ήδη έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί στελέχη, θεωρώντας ότι υπάρχει χώρος για έναν εναλλακτικό ραδιοφωνικό σταθμό. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, το ρίσκο που καλείται να πάρει ο εκδότης της «Kontra News» είναι πολύ μικρό από τη στιγμή που διαθέτει ήδη ραδιοφωνική συχνότητα, τον Orange. Επίσης ο Γ. Κουρής μελετά σοβαρά και το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην έκδοση ημερήσιου οικονομικού φύλλου, στη λογική της «Kontra News».



Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή



Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδίκασε το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο στους υπευθύνους της εφημερίδας «Δημοκρατία» για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη. Η καταδίκη αφορά δημοσιεύματα της εφημερίδας σχετικά με την δήλωση περιουσιακής κατάστασης του 2012 του υφυπουργού.



Αναθεωρημένος πίνακας κατάταξης
για τις ειδικότητες
εκφωνητών και δημοσιογράφων


Στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ, στη διεύθυνση http://bit.ly/1tqwFAa, έχει αναρτηθεί ο αναθεωρημένος πίνακας κατάταξης των υποψηφίων για τις ειδικότητες των εκφωνητών με έδρα την Αθήνα και των δημοσιογράφων ρεπορτάζ τομέων πολιτικής και ελεύθερου με έδρα τη Θεσσαλονίκη.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ


To Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων καλούμε τους εργαζόμενους της 3Ε ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ καθώς και της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ (Εθν. Αντιστάσεως 8, Άλιμος) την Παρασκευή 17 Οκτώβρη και ώρα 10.30 για να διαμαρτυρηθούμε για την καθυστέρηση που υπάρχει από πλευράς ΟΑΕΔ σχετικά με την καταβολή του επιδόματος αφερεγγυότητας προς τους πρώην εργαζόμενους των δύο επιχειρήσεων.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου