Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

... δημοσιογράφοι - σεκιουριτάδες / η δουλειά δεν είναι ντροπή ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Για άνεργους δημοσιογράφους !..
Προκήρυξη
θέσεων φύλαξης κτιρίου


Συνάδελφοι,
Στο πλαίσιο στήριξης των ανέργων συναδέλφων μας αυτή τη δύσκολη περίοδο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ αποφάσισε να δοθεί η δυνατότητα σε όσα άνεργα μέλη της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ το επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να εργαστούν στη φύλαξη του κτιρίου της οδού Σισίνη, η οποία έως σήμερα καλύπτεται από ιδιωτική εταιρεία.
Συνεπώς, καλούνται τα άνεργα μέλη μας από την ΕΣΗΕΑ και την ΕΠΗΕΑ, που ενδιαφέρονται, να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος καθημερινά από τις 09.00-15.00 στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου ( 5ος όροφος –Σισίνη 38 και Ηριδανού) ή συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη φόρμα που ακολουθεί.
Για την επιλογή των υποψηφίων, θα ακολουθήσει κλήρωση.
Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ΕΣΗΕΑ σε σχετική της επιστολή, επισημαίνει ότι η εργασία του φύλακα είναι καταστατικά ασύμβατη με την ιδιότητα του μέλους της ΕΣΗΕΑ.
Επίσης, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι από τα μέλη που θα κληρωθούν, θα ζητηθεί στη συνέχεια αντίγραφο ποινικού μητρώου γενικής χρήσης πρόσφατης έκδοσης.
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 27 Οκτωβρίου 2014.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ


Δηλαδή, οι ψυχοπονιάρηδες του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, παραβιάζοντας το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται ορισμένοι συνάδελφοι για να τους μετατρέψουν από δημοσιογράφους σε ανθρωποφύλακες και αυτό παρά την αντίθετη απόφαση - πλην Κυρίτση - του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ να μην αποστείλει στον ΕΔΟΕΑΠ τις καταστάσεις των ανέργων!..

Την κατάπτυστη αυτή πρόταση για πρόσληψη δημοσιογράφων - σεκιουριτάδων έφεραν στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ οι Καρούτζος, Σπανοπούλου, Σόμπολος...


Και βρήκε τη θερμή υποστήριξη, με τη λογική ότι φτωχοί άνθρωποι είναι, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, της Προέδρου του ΤΥΠ, Π. Χριστοδουλίδου...

Περιμένουμε να δούμε αν το συνδικαλιστικό μας όργανο, η ΕΣΗΕΑ, θα κάνει το "παπί" και θα αφήσει το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ να στρέψει συναδέλφους εναντίον συναδέλφων, γιατί φυσικά αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στον ΕΔΟΕΑΠ και κάποιοι μέτοχοι θελήσουν π.χ. να μπουν μέσα με το ζόρι, θα βρουν απέναντί τους συναδέλφους σε ρόλο ΜΑΤατζίδων;


Ας το σκεφτούν λίγο τα ξεφτέρια του ΕΔΟΕΑΠ, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να διατηρήσουν τις καρέκλες τους παίζοντας με τον πόνο των εξαθλιωμένων συναδέλφων.


Μέντα
---
πηγή: http://anapodos.simplesite.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου