Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ελεγκτικός Μηχανισμός Αγγελιοσήμου - ζητάμε διευκρινίσεις (2)

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ελεγκτικός Μηχανισμός Αγγελιοσήμου

Αντί απαντήσεων,
κινήσεις... "θορυβημένων"!..
Σε συνέχεια της ανάρτησης επιστολής της ΕΤΗΠΤΑ προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ για διευκρινίσεις που αφορούν στη σύσταση και τη λειτουργία του Ελεγκτικού Μηχανισμού του Αγγελιοσήμου είχαμε - αντί απαντήσεων - την αποστολή εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ επιστολής προς όλες τις Ενώσεις δικαιούχους του Αγγελιοσήμου, για επείγουσα συνάντηση στις 17/12 για την αντιμετώπιση "της ενέργειας της ΕΤΗΠΤΑ, που στρέφεται κατά του Ελεγκτικού Μηχανισμού..."
Σ' αυτή την πρώτη, διερευνητική, φάση κρίνουμε σκόπιμο να μην προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμούς.
Αν όμως χρειαστεί θα πάμε και στο "δια ταύτα", που αφορά στα συμφέροντα των εκδοτών και ποιοί τα στήριξαν και τα στηρίζουν...
Σε κάθε περίπτωση, οφείλουν ΟΛΟΙ να γνωρίζουν ότι πίσω δεν κάνουμε...
---
Η επιστολή της ΕΠΗΕΑ προς τις Ενώσεις:
"Προς τους προέδρους των:

Ε.Σ.Π.Η.Τ., Σ.Η.Π.Ε., Ε.Ι.Η.Ε.Ε., Ε.Δ.Ι.Π.Τ., Ε.Ι.Ε.Τ., Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ, Ε.Π.Η.Ε.Θ., Ε.Σ.Η.Ε.Θ.ΣΤΕ.Ε., Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ε.Ε.Α., Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., Ε.Α.Ξ.Τ.,
ΕΤΑΠ-ΜΜΕ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας επισυνάπτουμε επιστολή της ΕΤΗΠΤΑ, με την οποία φαίνεται ότι αμφισβητεί τα όσα όλες οι ενώσεις από κοινού αποφασίσαμε πριν από δεκαέξι χρόνια για τη στήριξη της είσπραξης του Αγγελιοσήμου, με τη σύσταση ελεγκτικού μηχανισμού αγγελιοσήμου.

Θεωρούμε ότι με την ενέργειά της αυτή, εμμέσως πλην σαφώς η ΕΤΗΠΤΑ, στρέφεται κατά του Ελεγκτικού Μηχανισμού με προφανείς επιπτώσεις στο βασικό έσοδό μας, το Αγγελιόσημο, εξυπηρετώντας - πιθανόν άθελά της - τους εργοδότες, οι οποίοι δεν επιθυμούν την ύπαρξη ελεγκτικού μηχανισμού, αφού τους δημιουργεί προβλήματα στις πρακτικές καταστρατήγησης του αγγελιοσήμου που εφαρμόζουν.

Για τους λόγους αυτούς, κρίνοντας αναγκαία και επείγουσα, τη συνάντηση των Ενώσεων, σας καλούμε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της ΕΠΗΕΑ (Βουκουρεστίου 36).
Με εκτίμηση
Για την ΕΠΗΕΑ
Ο Πρόεδρος Μάρκος Γκανάς
Ο Γεν. Γραμματέας Δημήτρης Πίππας"
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου