Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

... η ΕΡΑ Σερρών συνεχίζει !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΡΑ Σερρών:
Προσπάθησαν να μας κόψουν το ρεύμα !

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο διάστημα επιχειρούν να μας φιμώσουν!

Με «άνωθεν» εντολή συνεργεία της ΔΕΗ ήρθαν το πρωί της Παρασκευής, να μας κόψουν το ρεύμα και να σταματήσουν την ελεύθερη φωνή της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΑ Σερρών. Όμως τους περιμέναμε…

Με παρέμβαση των εργαζομένων, που αντιστέκονται για πλέον 18 μήνες, συντηρούν τις εγκαταστάσεις του σταθμού και προσφέρουν ενημέρωση και ψυχαγωγία, αποτρέψαμε και τη νέα αυτή προσπάθεια καταστολής του αγώνας μας.


Δυναμική ήταν και η συμμετοχή των αλληλέγγυων πολιτών, που με την καθημερινή τους παρουσία, στέκονται στο πλευρό μας.

Είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση, παραμένουμε αταλάντευτοι στους στόχους μας και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε. Η όποια προσπάθεια τρομοκράτησης και καταστολής ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Η ΕΡΑ Σερρών έχει ιστορία ζωής 55 χρόνων, με καθημερινή λειτουργία και διαρκή παρέμβαση στην καθημερινότητα της Π.Ε. Σερρών και δεν είμαστε διατεθειμένοι ούτε να την παραχωρήσουμε, ούτε να την ξεπουλήσουμε σε κανέναν.

Δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα ότι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ συντονισμένα τους αγώνες μας για να μην περάσουν το μαύρο όχι μόνο στην ΕΡΤ, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία.

Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία, πολιτικά κόμματα και φορείς να σταθούν στο πλευρό μας και να αποτρέψουν την παύση λειτουργία της ΕΡΑ Σερρών.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου