Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

... Π. Θ. Αγγελόπουλος - ημερήσιο και κυριακάτικο;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ημερήσιο και κυριακάτικο φύλλο
που θα στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ
Βγάζει εφημερίδα
ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου
Αρνήθηκαν την είσοδό του στην "ΕφΣυν";
Ετοιμος για τη δυναμική είσοδό του στον χώρο των εκδόσεων είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη των γονέων του.

Με βάση τα σχέδιά του, προσανατολίζεται στο λανσάρισμα ημερήσιας εφημερίδας με «δυνατό» κυριακάτικο φύλλο, το οποίο θα είναι φίλα προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κουμουνδούρου, που έχει λάβει γνώση για τη σχετική κινητικότητα, όχι μόνο βλέπει με καλό μάτι, αλλά ενθαρρύνει το σχετικό πλάνο. Με τον τρόπο αυτό, η οικογένεια μπαίνει εκ νέου στο παιχνίδι των εκδόσεων (μετά το αποτυχημένο εγχείρημα του «Ελεύθερου Τύπου»), επιχειρώντας προφανώς να δώσει στίγμα ενόψει των εξελίξεων.


Η αρχική σκέψη ήταν η εμπλοκή στην «Εφημερίδα των Συντακτών», σενάριο που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό(;) να προχωρήσει.

Ετσι, ο υιός Αγγελόπουλος στράφηκε στη δημιουργία ενός νέου εντύπου, με το βασικό του σχέδιο όσον αφορά τη στελέχωσή του να έχει να κάνει με την προσέλκυση δημοσιογράφων τόσο από την «Εφημερίδα των Συντακτών» όσο και από την «Ελευθεροτυπία».

Η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, έχει να κάνει με την πληροφορία περί πρότασης για συμμετοχή στο εγχείρημα στον πρώην πρόεδρο και νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη !..
---
Σημ.: "Α" ... Διαψεύδει ο Δημήτρης Τρίμης τα περί εμπλοκής του σε εκδοτικό εγχείρημα, πίσω από το οποίο εμφανίζεται να βρίσκεται ο γιος τoυ Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
---
πηγή: Media/Παραπολιτικά
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου