Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

... ο Sentra 103.3, o ραδιομαραθώνιος και το τέλος ...

*
e-tetradio
***
*

Βαγγέλης Μπραουδάκης:
«η εγχείρηση πέτυχε,
ο ασθενής απεβίωσε»

H φωτογραφία είναι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σταθμού, τον Αύγουστο του 2008

Με μια εκπομπή πραγματικό ραδιομαραθώνιο, που αντί για δύο ώρες κράτησε κάτι λιγότερο από έξι(!), ο «Sentra 103.3» αποτελεί παρελθόν από χθες το πρωί στις 6. Κι εγένετο, Sport24Radio. 


Σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, η συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγών του σταθμού, παλιοί και νέοι, έδωσαν το παρών στην ειδική αυτή εκπομπή, sτο στούντιο του σταθμού. Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Μπραουδάκης δήλωσε πως «για τον Sentra, ισχύει η φράση "η εγχείρηση πέτυχε - ο ασθενής απεβίωσε". Ο Sentra είναι ίσως το μοναδικό μέσο στην ιστορία, που κλείνει όχι επειδή δεν πουλάει ή δεν ακούγεται».

Παράλληλα, έκανε αναφορά στις εργασιακές συνθήκες του σταθμού τα τελευταία δύο χρόνια, αναφέροντας ότι τους πρώτους μήνες επαναλειτουργίας, δεν υπήρχε δικαίωμα για μεταγραφές εκτός Πήγασου, οι εργαζόμενοι εντός ομίλου δεν έπαιρναν επιπλέον μισθό για το ραδιόφωνο κατόπιν ειδικής συμφωνίας με την διοίκηση, ενώ όσοι δούλευαν αποκλειστικά για το ραδιόφωνο (δημοσιογράφοι παραγωγής, τεχνικοί, τηλεφωνήτριες κ.α.) πληρώνονταν κανονικά. Αποκάλυψε δε πως ακόμα και με αυτή την κατάσταση, τα έξοδα ήταν περισσότερα από τα έσοδα.

Η πλειοψηφία των υπαλλήλων που εργαζόταν αποκλειστικά στον Sentra, θα συνεχίσει κανονικά και στο Sport24 Radio, μαζί με κάποιους από τους δημοσιογράφους της Goal News. Στον αέρα χθες, εκτός από τους πολυάριθμους και συγκινημένους ακροατές του σταθμού, τόσο στην εκπομπή του Βαγγέλη Μπραουδάκη όσο και σε εκείνη του Τσάρλι νωρίτερα, βγήκαν αρκετοί δημοσιογράφοι που πέρασαν από τον Sentra, όπως ο Στέλιος Μαρκάκης, ο (νέος διευθυντής) Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Θέμης Καίσαρης, ο Ευάγγελος Μίχος κ.α., καταθέτοντας τις δικές τους εμπειρίες από το πέρασμά τους, από το πρώην αθλητικό ραδιόφωνο της Μεταμόρφωσης.

Από τις 6 το πρωί την θέση του Sentra FM στους 103.3 πήρε το Sport24 Radio, μόνο με μουσική και δελτία ειδήσεων μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, οπότε και θα βγει στον αέρα το πλήρες -και 24ωρης διάρκειας όπως ειπώθηκε- πρόγραμμά του.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου