Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

... δημοσιογραφία μέσω... τηλεόρασης !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Άλλες δηλώσεις στους συντάκτες,
άλλες δηλώσεις στην τηλεόραση!


Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες με τους πολιτικούς, που άλλα δηλώνουν σε αυτούς στους διαδρόμους της Βουλής και άλλα βγαίνουν και λένε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες που δέχθηκαν «παραινέσεις» αλλά και παρατηρήσεις από τις διευθύνσεις των εφημερίδων τους, προσέφυγαν με δημόσια επιστολή τους στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δημοσιοποιώντας με αυτό τον τρόπο το μείζον ζήτημα που προέκυψε για την εργασία τους. Στην επιστολή τους σημειώνουν πως συγκεκριμένοι «βουλευτές επιχειρούν να εμπλέξουν τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στα όποια πολιτικά ή προσωπικά τους παιχνίδια», αναφέροντας πως μέλη του Κοινοβουλίου «διαψεύδουν με νεότερες δηλώσεις τους, όλα όσα νωρίτερα είχαν πει απαντώντας σε ερωτήσεις μας, τόσο στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, όσο και σε διαδρόμους της Βουλής».

Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της συμπαραστέκεται στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, το θέμα όμως είναι οι διευθύνσεις των εφημερίδων που ζητάνε από τους συντάκτες να βλέπουν τηλεόραση για να μάθουν τι ακριβώς στάση θα κρατήσουν οι βουλευτές!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου