Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

... η ΕΤΙΤΑ για τον Ν. Ρωμανό ...

*
Ενωση Τεχνικών
Ιδιωτικής Τηλεόρασης
Αττικής
***
*
Ανακοίνωση
Για τον Ν. Ρωμανό

Η σημερινή κυβέρνηση που θα μείνει στην ιστορία για τα μνημόνια, για την εξαθλίωση του λαού, για την βίαιη πολλές φορές καταστολή κάθε αντίδρασης, για τους αντισυνταγματικούς νόμους της, καθώς και για όλα τα δεινά που έχουν βρει τον Ελληνικό λαό, τώρα αρνείται και το δικαίωμα στην παιδεία.

Η ίδια αυτή κυβέρνηση που επικαλείται την νομιμότητα για να καλύψει την βαρβαρότητά της, τώρα, για μια ακόμη φορά παρανομεί, στερώντας με απολυταρχικό τρόπο το αναφαίρετο δικαίωμα του κρατούμενου Ν. Ρωμανού στην μόρφωση, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Οι νόμοι όμως ισχύουν για όλους και δεν μπαίνουν σε ισχύ κατά την κρίση του εκάστοτε υπουργού!!! Σε ένα σωφρονιστικό σύστημα ανύπαρκτο, είναι πρόκληση να αρνείσαι τις σπουδές σε έναν κρατούμενο. 

Ίσως όμως η αντίδραση του Ν. Ρωμανού να τους πετάξει τα πεντακοσάρικά τους κατάμουτρα και η χειραψία που δεν καταδέχθηκε να κάνει μαζί τους, να τους ενόχλησε πραγματικά!

Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι μία.

Σήμερα στην Ελλάδα, την χώρα που γέννησε την δημοκρατία, ένα έγκλειστο εικοσάχρονο παιδί κάνει απεργία πείνας και κινδυνεύει η ζωή του γιατί δεν του επιτρέπουν να σπουδάσει!!!

Γιατί όμως να μας κάνει εντύπωση η αντίδρασή τους;;; Μήπως οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της κατάστασης, δεν είναι οι ίδιοι οι ηθικοί αυτουργοί, των χιλιάδων αυτοκτονιών στη σημερινή «δημοκρατική» Ελλάδα;;;
Το Διοικητικό Συμβούλιο
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου