Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 16/12 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ψηφίζουν σήμερα στην ΕΡΤ

Σήμερα ο δεύτερος γύρος των εκλογών στην ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοι αποφασίζουν για τις δύο θέσεις στο ΔΣ της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στη Μάχη Νικολάρα και το Γιώργο Μαρινόπουλο από τους δημοσιογράφους και ανάμεσα στον Παναγιώτη Καλφαγιάνη και τον Τέλη Μεταξά από το υπόλοιπο προσωπικό.
---
Μισθοδοσία και δώρο

Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι του ομίλου “Παραπολιτικών” . Η καταβολή της μισθοδοσίας για το Νοέμβριο ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ έχει ήδη πληρωθεί το δώρο των Χριστουγέννων.
---
Επεκτείνουν τη συνεργασία τους
Nova και Παναθηναϊκός

Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται η Forthnet με τον Παναθηναϊκό για την ένταξή του στο σύστημα κεντρικής διαχείρισης των αγώνων της Superleague. Η συμφωνία της ΠΑΕ με τη Superleague λήγει τη σεζόν 2016-17 και όπως φαίνεται θα επεκταθεί για δύο ακόμη χρόνια, ως την τηλεοπτική περίοδο 2018-19, ακολουθώντας τη διαδρομή και των υπολοίπων ομάδων στη Nova.
---
Δεν συμφώνησαν στο MEGA

Ούτε και σήμερα κατέληξαν σε συμφωνία οι μέτοχοι του MEGA, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι εμπλεκόμενοι στις συζητήσεις μέτοχοι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, ως το Φεβρουάριο του 2016.
---
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
ξεχνούσε να ρωτήσει τα media…

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και το τελευταίο διάστημα έδειξε μια μακρά περίοδο ανοχής απέναντι στα ΜΜΕ. Στην περίπτωση της Τηλέτυπος (MEGA), παρακολουθεί επί 6 μήνες να υπάρχει μια αναγγελία για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, χωρίς να έχει παρέμβει να ζητήσει να οριστεί περίοδος για τη διεξαγωγή της. Αυτή η στάση επιτρέπει στους μετόχους του καναλιού να παρατείνουν την αγωνία των υπολοίπων αφού κανείς δεν δεσμεύεται για το αν θα βάλει χρήματα.
---
Το "σχέδιο Γ" για τις άδειες

Υπάρχει και «σχέδιο Γ» στην κυβέρνηση στο ενδεχόμενο που οι τηλεοπτικοί σταθμοί μεταφέρουν την έδρα τους στην Κύπρο και αρχίσουν να εκπέμπουν μέσω Nova και OTE TV.
---
Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ
η καταγγελία της ΕΤΙΤΑ για Καψή

Μετά την ονομαστική καταγγελία από την ΕΤΙΤΑ του Μανώλη Καψή, διευθυντή ειδήσεων του Mega, και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Νίκου Υποφάντη για τηλεοπτικές συνδέσεις μέσω tablet και κινητού από τον χώρο του Πολυτεχνείου, χωρίς τα συνεργεία των τεχνικών που βρίσκονταν εκεί, την υπόθεση θα εξετάσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Ειδικά το Mega είχε δύο τηλεοπτικά συνεργεία στο Πολυτεχνείο. Η καταγγελία της ΕΤΙΤΑ έχει κατατεθεί και στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και δηλώνεται πως ειδικά για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ έχουν γίνει παρατηρήσεις επανειλημμένα.

---

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου