Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

... υπάρχει και ο "Μπάμπης του ΔΟΛ" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το πιο δυνατό μαστίγιο του Ψυχάρη


Όταν τα ερτζιανά αποκτούν και δεύτερο, σφόδρα αντικυβερνητικό, Μπάμπη - Ο ρόλος ενός εκπροσώπου σούπερ μάρκετ σε επιτροπή αξιολόγησης!

Ποιο είναι το πιο δυνατό μαστίγιο του Ψυχάρη σε όλον τον ΔΟΛ; Μπορεί ο Παπαχρήστου, ο Χιώτης, ο Τσιντσίνης, ο Πρετεντέρης, ο Νότης Παπαδόπουλος – μπορεί ακόμα και ο νυχτερινός ραδιοφωνικός Προβατάς με τη ζεστή φωνή αλλά και τις σταγόνες δηλητήριου για τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι ενδεχομένως να υπήρξαν κάποια στιγμή κορυφαία μαστίγια στη Μιχαλακοπούλου, αλλά εδώ και καιρό το πιο δυνατό φραγγέλιο του Συγκροτήματος το κρατάει ένα εκ μεταγραφής χέρι. Εκείνο τού Μπάμπη Παπαπαναγιώτου που μετά την αντιμνημονιακή εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Seven έγινε μνημονιακότερος των μνημονιακών στο Βήμα FM. Κάτι δηλαδή αντίστροφο με την περίπτωση του Λιάτσου που έπαιξε αντιμνημονιακό σέντερ φορ στη δυνατή ομάδα του Real FM όταν απομακρύνθηκε από τη ΕΡΤ και πήρε εκπομπή στον σταθμό του Αμαρουσίου πριν αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στην αποκαλυπτική και αδυσώπητη δημοσιογραφία τής κυριακάτικης Kontra.

Ο άλλος «Μπάμπης» των ερτζιανών, ο Μπάμπης του ΔΟΛ, δεν έχει απλώς αντιπολιτευτικό μαστίγιο, έχει κνούτο – δερμάτινο με σφαιρίδια που πληγώνουν βαθιά. Ο μεγαλύτερος χρόνος της εκπομπής του με τον Άρη Ραβανό (που απέχει πολύ από το να τον πεις σκληρό και ανελέητο) αφιερώνεται σε μια σκαιά αντικυβερνητική ρητορική. Που πιάνει και τους περί της κυβέρνησης. Όπως, λόγου χάρη, τον Λαζόπουλο για τον οποίο ο Μπάμπης του ΔΟΛ έσπευσε μια μέρα – νομίζω την περασμένη Παρασκευή – να μεταδώσει μήνυμα ακροάτριας που ανέφερε, μέσες άκρες, ότι το έργο του Λαζόπουλου (δεν κατάλαβα ακριβώς ποιο) είναι κλεμμένο από μια ξένη (γαλλική;) βερσιόν! Μετέφερε το μήνυμα έτσι, αβασάνιστα και χωρίς να ερευνήσει, να διασταυρώσει, να ρωτήσει.

Ο εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ

Την ίδια ημέρα η εκπομπή των Παπαπαναγιώτου, Ραβανού φιλοξένησε για… άπειρη ώρα – έχασα τον χρόνο – έναν από τους παυθέντες διοικητές νοσοκομείων και μαζί του ο Μπάμπης απετέλεσε το τέλειο ραδιοφωνικό αντιπολιτευτικό άγημα που προέλασε κατά τις Κυβέρνησης, με ιδιαίτερο στόχο τον Πολάκη. Ο κύριος άρχισε ειρωνευόμενος λέγοντας ότι νιώθει ασφαλής που βρίσκεται διακόσια χιλιόμετρα μακριά από τον Πολάκη και έφτασε στο σημείο να πει ότι ένα από τα μέλη τής επιτροπής αξιολόγησης ήταν εκπρόσωπος του Μαρινόπουλου (ή του Βασιλόπουλου δεν θυμάμαι)! «Για σταθείτε, τι εννοείτε εκπρόσωπος;» αποφάσισε να παρέμβει ο Παπαπαναγιώτου ασκώντας το αντικειμενικό δημοσιογραφικό του καθήκον. Και εκείνος διευκρίνισε ότι κάπου στο βιογραφικό τού περί ου ο λόγος αναφερόταν ότι εργάστηκε στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ. Αυτό το πράγμα ο τέως διοικητής το ονομάτισε «εκπρόσωπο». Τέτοια αξιοπιστία!

Την οποία αξιοπιστία ο Μπάμπης του ΔΟΛ αποδέχτηκε αφιερώνοντας στον φιλοξενούμενο, όπως ανέφερα, άπειρο χρόνο. Στη διάρκεια του οποίου ο παυθείς διοικητής δεν παρέλειψε να επαναλάβει δυο τρεις φορές ότι δίνει ρεπορτάζ με όσα αποκαλύπτει.

Με τα κεσάτια που έχει το Συγκρότημα και με την όλο και μεγαλύτερη δημοσιογραφική λειψανδρία στη Μιχαλακοπούλου, ασφαλώς και πρέπει να χαίρεται όταν βρίσκει τζάμπα ρεπόρτερ. Ειδικά από μανιωδώς αντικυβερνητικούς.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου