Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

... Μπόμπολας - εργαζόμενοι, τρεις μήνες έφτασε το φέσι ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Φέσι τριών μηνών
στον "Πήγασο" του Μπόμπολα!
.

Στους τρεις μήνες πλέον, έφτασαν τα χρωστούμενα στον “Πήγασο” (εφημερίδες "Εθνος", "Goalnews", "Ημερησία" και τα άλλα μέσα του ομίλου) όπου οι εργαζόμενοι είδαν για τελευταία φορά το χρώμα του χρήματος στις 24 Νοεμβρίου όταν τους καταβλήθηκε η προκαταβολή Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη το απόγευμα οι δημοσιογράφοι του “Εθνους” ενημερώθηκαν σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε ότι θα πληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή τον 13ο μισθό μόνο. Κι όλα αυτά ενώ την Τρίτη ο Φώτης Μπόμπολας δήλωνε αισιόδοξος ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τους καταβάλλει και την εξόφληση Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους άλλο ένα 15θημερο.

Χθες όμως, τα... γύρισε αναφέροντας πως δεσμεύεται μόνο για ένα 15θημερο μέχρι το τέλος του έτους. Σημείωσε δε, ότι την Παρασκευή θα έχει κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον του Ομίλου, με τραπεζίτες.

Την Πέμπτη το μεσημέρι αναμένεται η ΕΣΗΕΑ στον “Πήγασο” όπου επικρατεί αναβρασμός από τα “ήξεις αφίξεις” του Φώτη Μπόμπολα. Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι που δεν έχουν χρήματα για τα προς το ζην, πόσο μάλλον για βενζίνη, δεν πηγαίνουν στην εφημερίδα και στέλνουν κείμενα από τα σπίτια τους!!!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου