Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

... Γιώργος Μαρινόπουλος: "Η ΕΡΤ τελειώνει για εμένα" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αποχωρεί απογοητευμένος από την ΕΡΤ
ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαρινόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος και αγωνιστής Γιώργος Μαρινόπουλος, δεύτερος με 597 ψήφους στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για τις δύο θέσεις των εργαζομένων του ΔΣ της ΕΡΤ, δηλώνει με ανάρτησή του στο Facebook, πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο σχεδιαζόμενο τρίτο γύρο εκλογών. Επιπλέον πως δεν αναγνωρίζει την επανακαμέτρηση που έγινε “εν αγνοία” του 6 ημέρες μετά τις εκλογές και έβγαλε δεύτερο τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη. Δηλώνει πως δεν θα κινηθεί δικαστικά εναντίον κανενός συνυποψηφίου του και πως αποχαιρετά την ΕΡΤ. “Δεν είναι αυτή η ΕΡΤ για την οποία αγωνίστηκα 15 χρόνια τώρα” υπογραμμίζει.

Η ανάρτησή του στο Facebook έχει ως εξής:

Δηλώνω και δημόσια πως δεν θα λάβω μέρος σε 3ο γύρο εκλογών για το Δ.Σ. της ΕΡΤ. Και πως δεν αναγνωρίζω καμία επανακαταμέτρηση, που αποφασίστηκε κι έλαβε χώρα (χωρίς να ενημερωθώ) 6 ημέρες μετά τις επαναληπτικές εκλογές.

Ακόμη δηλώνω δημόσια πως προσωπικά δεν θα κινήσω καμία δικαστική διαδικασία και δεν θα κάνω καμία καταγγελία σε βάρος συναδέλφων, συνυποψηφίων ή μη. Καλή συνείδηση τους εύχομαι, μέσα απ’ την καρδιά μου, αρκεί.

Η ΕΡΤ τελειώνει για εμένα. Δεν είναι αυτή η ΕΡΤ για την οποία αγωνίστηκα 15 χρόνια τώρα (γιατί πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θυμούνται τα ρεπορτάζ μου -που μόνο καθεστωτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν- και πριν το “μαύρο”, όχι μόνο κατά τη διάρκειά του). Προτιμώ να αποχαιρετήσω την ΕΡΤ με το κεφάλι ψηλά. Αξιοπρέπεια. Και Υστεροφημία. Και γ@μώ την Εξουσία.

Καλούς μας αγώνες αδέλφια, από άλλα μετερίζια.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου