Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

... Βαρουφάκης, Γεωργιάδης, Θεοχάρης και τ' άλλα παιδιά ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Ο Πωλ Μέσιον στο ντοκιμαντέρ του για το Channel 4 έβαλε και την “προφητεία” της Ντόρας Μπακογιάννη για τις “κλειστές τράπεζες”, ή μόνο τη δήλωση Βαρουφάκη;

@ Αν και η πρώτη προηγήθηκε της δεύτερης, χθες τα ελληνικά ΜΜΕ θυμήθηκαν μόνο τη μία. Και, επί της τοποθέτησης του πρώην υπουργού Οικονομικών σχολίασε ο πρώην γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης και μίλησε για “συνωμότες”.

@ Αν αναφερόταν στο Γιάννη Βαρουφάκη, πρέπει να του θυμίσουμε πως τον πρότεινε στο ελληνικό κοινό, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

@ Επίσης, κάποια στιγμή ο Χάρης Θεοχάρης θα πρέπει να μας εξηγήσει πως και δεν κατάφερε να εισπράξει τον ειδικό φόρο τηλεόρασης, όσο ήταν στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και τα κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο ο Νίκος Παππάς.

@ Και πάνω στο ζάπινγκ χθες, είδαμε και τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη μαζί με τον αδερφό του, να κάνει εκπομπή στο Sunny Channel του φυγόδικου Κυριακίδη.

@ Η εκπομπή ήταν πολιτικού περιεχομένου, όμως καθ' όλη τη διάρκεια της υπήρχε η διαφήμιση, στο 1/3 της οθόνης των εκδόσεων Γεωργιάδη.

@ Αναρωτιόμαστε πως δικαιολογείται αυτό. Διότι το telemarketing έχει συγκεκριμένους κανόνες και αφορά μόνο την προώθηση προϊόντος.

@ Τα υπόλοιπα είναι ζήτημα του ΕΣΡ, του ελληνικού δημοσίου (φόροι) και του ταμείου (αγγελιόσημο) να τα ελέγξει.

@ Δύο περιστατικά βίας το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα, σε Λεωφόρο (οπαδοί ΠΑΟ) και Εξάρχεια (επίθεση σε Βασίλη Οικονόμου). Μαντέψτε με ποιο από τα δύο διάλεξε να ασχοληθεί ο Τάκης Θεοδωρόπουλος...
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου