Τρίτη 17 Μαΐου 2016

... "Πήγασος" - βρέθηκε χρηματοδότηση, αλλά και λουκέτα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Βρέθηκε χρηματοδότηση
στον "Πήγασο", όχι όμως για το Mega


Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο έχει αποκτήσει καλό δίαυλο επικοινωνίας με το συγκρότημα του «Πήγασου» μέσω του διευθυντή του «Εθνους», Μπάμπη Παπαδάκη, που είναι κουμπάρος του Γιάννη Δραγασάκη, αναφέρουν πως σε ό,τι αφορά την πλευρά Μπόμπολα βρέθηκε χρηματοδότηση, όχι όμως για το Mega. Τα χρήματα που -άγνωστο πώς- συγκεντρώνονται, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διαδίδονται από την πλευρά Μπόμπολα, θα βοηθήσουν ώστε μέχρι τα τέλη Ιουνίου να επανέλθει η κανονικότητα στη μισθοδοσία του προσωπικού, που ξεπερνά συνολικά τα 2.000 άτομα.

Ενας από τους λόγους για τους οποίους το συγκρότημα φέρεται να ανασυγκροτείται οικονομικά -τουλάχιστον προσωρινά- είναι οι ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα συνεχή πρωτοσέλιδα της εφημερίδας για το συγκεκριμένο ζήτημα, με διθυραμβικούς τίτλους για την κυβέρνηση. Πάντως, στο Μαξίμου επιμένουν πως, ακόμα κι αν οι πληροφορίες για τον «Πήγασο» αληθεύουν, δεν συνδέονται με τις εξελίξεις στο Mega. Κι ακόμα κάθε άλλο παρά διαψεύδουν το σενάριο ότι οι άδειες μπορεί τελικά να μην παραμείνουν τέσσερις, αλλά να υπάρξει μία επιπλέον.

Παράλληλα, πάντως, από τη ρευστότητα που φαίνεται να έχει εξασφαλίσει ο Φώτης Μπόμπολας δρομολογεί και το σχέδιο αναδιάρθρωσης του «Πήγασου», που προβλέπει ενοποιήσεις τμημάτων, αλλά και λουκέτα σε εφημερίδες και περιοδικά. 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου