Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

... από το "κατοχικό δάνειο" στον Βρυώνη και παραπέρα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Πωλητήριο σε εφημερίδα; Οι μεν θεωρούν ότι δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος και πρέπει να μπει επενδυτής, οι δε πως αυτό θα προκαλέσει ζημία στο φύλλο.

@ Ευρύτερο σχήμα γύρω από την άδεια της Forthnet είναι σε εξέλιξη.

@ “Κατοχικό δάνειο, η Ελλάδα χρωστάει στη Γερμανία και όχι το αντίστροφο”, ισχυρίστηκε ο ιστορικός Χάινς Ρίχτερ στην “Καθημερινή”, χωρίς αντίλογο. Λίγο μετά τις “Ιστορίες” που επανέλαβε το ίδιο, χωρίς αντίλογο.

@ Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!

@ Κάτι είχε αντιληφθεί η “Εφημερίδα των Συντακτών” και το Σάββατο παρουσίασε την προχειρότητα αυτών των απόψεων (δεν πρόκειται για ιστορική έρευνα) και ποιες εφημερίδες την υιοθετούν στη Γερμανία, άκριτα.

@ Διαγωνισμός μεγάλης προμήθειας, «κλειδωμένος» και από τις δύο πλευρές, ετοιμάζεται, με ορατούς παίκτες και αόρατους συντονιστές. Ας το γνωρίζουν και στην κυβέρνηση.

@ Στο AB (πρώην EXTRA) συμφερόντων Βρυώνη, υπάρχει προπαγανδιστική εκπομπή (φασιστικού) εκδοτικού οίκου, η οποία υπό το πρόσχημα του Telemarketing υποστηρίζει τη Χούντα, από δημόσια συχνότητα.

@ Κι επειδή πρόκειται για εκπομπή και όχι για telemarketing υπάρχουν παραβιάσεις της νομοθεσίας σε όλα τα επίπεδα.

@ Ένα σοβαρό ΕΣΡ θα είχε άμεσα παρέμβει, αλλά που τέτοια τύχη. Λόγω ΝΔ, από τον περασμένο Οκτώβριο η χώρα δεν διαθέτει ούτε ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική Αρχή. Και ο Απριλιανός οχετός από τέτοιες δήθεν (3) εκπομπές telemarketing συνεχίζεται.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου