Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

... MEGA - πρόβλεψη(;) "καιρού" από τον Θοδωρή Κολυδά ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Μετεωρολογικές προβλέψεις MEGA
Θοδωρής Κολυδάς:
"Κάπου - κάποτε, θα... ξαναβρεθούμε"

Ο Θοδωρής Κολυδάς που επί 20 χρόνια μετέδιδε τις μετεωρολογικές προβλέψεις στο Mega, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε για τον τηλεοπτικό σταθμό τα παρακάτω:

"Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΜΥ, που από το 1990 μέχρι σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μετεωρολόγους, τη δυνατότητα να ενημερώνουμε το κοινό από τα ΜΜΕ.

Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα τα είδη ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου με το Μεγάλο Κανάλι επί 20 χρόνια, το οποίο από την συχνότητά του μου έδωσε την δυνατότητα να διατηρήσω την δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο, όχι επειδή τους επιβάλλει κάποιο θεσμικό κείμενο, αλλά που τους προτάσσει το ήθος, η ανατροφή μου καθώς και οι κανόνες της επιστήμης μου.

Μετά από 31 χρόνια δουλειάς πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι «θετικός», διότι παρά τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες, αισθάνομαι ότι τελικά κέρδισα ανεκτίμητες αξίες όπως η εμπιστοσύνη από το κοινό, καθώς η φιλία και η αγάπη από όλους τους καλούς συνεργάτες, τεχνικούς και δημοσιογράφους.

Καλή δύναμη σε όλους. Κάπου-κάποτε, θα…ξαναβρεθούμε.

ΥΓ. Το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά αποτελεί έναν τρόπο ψυχικής "αποφόρτισης" από τις τρέχουσες εξελίξεις. Παραμένω σταθερά στις επάλξεις της ενημέρωσης!"
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου