Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

... αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών - η Ομάδα Εργασίας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ούτε ένας από το ΕΣΡ
στην ομάδα των τηλεοπτικών αδειών!


Με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά, συγκροτείται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας η «Ομάδα Εργασίας για την οργάνωση της διαδικασίας διενέργειας των δημοπρασιών του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού αδειοδότησης των ψηφιακών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου».

Η ομάδα θα ξεψαχνίσει τους φακέλους των υποψηφίων, παράλληλα με τον έλεγχο που θα κάνει η ελεγκτική εταιρεία στο οικονομικό μέρος των αιτήσεων. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν μετέχει ούτε ένας ειδικός επιστήμονας-μέλος του ΕΣΡ, ενώ αντίθετα μετέχουν έξι από την ΕΕΤΤ!

Τα μέλη της ομάδας είναι: Κολυβάς Γεώργιος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Γιαννοπούλου Ασημίνα, μηχανολόγος μηχανικός, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Χουδαλάκη Ιωάννα, οικονομολόγος, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Ορφανίδου Στέλλα, οικονομολόγος, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Λύρατζης Τάσος, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Μπακάλης Κώστας, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Φλωρεντής Γεώργιος, ειδικός συνεργάτης στο γραφείο του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και Σγώρα Αγγελική, ειδικό επιστημονικό προσωπικό στο γραφείο του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου